Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΑΕΚ Betsson – Ακόμα μια αποχώρηση μετά του ΜάκΛεμορ – Τον ανακοίνωσε ο Ηρακλής!


Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΑΕΚ Betsson – Ακόμα μια αποχώρηση μετά του ΜάκΛεμορ – Τον ανακοίνωσε ο Ηρακλής!


Διαφ.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από την Ένωση του Αμερικανού παίκτη, ήρθε ακόμα μια όπου γίνεται γνωστό πως σταματάει η συνεργασία και με Έλληνα σέντερ.

ΑΕΚ Betsson: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ένωση, μιας και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση ότι ο Μπεν ΜάκΛεμορ αποχωρεί από την ομάδα, λίγη ώρα μετά την είδηση ότι υπήρξε θύμα ληστείας, η ΚΑΕ έκανε γνωστό ότι σταματάει η συνεργασία και με τον Θωμά Κώττα, με τον 27χρονο να είναι από το καλοκαίρι ο αντικαταστάτης του Μανόλη Χατζηδάκη, ο οποίος επέστρεψε με τραυματισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα.

Ο παίκτης ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή, αμέσως μετά το διαζύγιό του από την Ένωση! Οι Θεσσαλονικείς θα προσθέσουν τον έμπειρο παίκτη στο δυναμικό τους και ο Κώττας έχει περάσει και από τους 3 μεγάλους της συμπρωτεύουσας, έχοντας παίξει τόσο σε ΠΑΟΚ όσο και σε Άρη.

  Τρεις "πονοκεφάλοι" για Λουτσέσκου εν όψει Βόλου

«Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Θωμά Κώττα. Τον ευχαριστούμε για την (έστω βραχύβια) συμπόρευσή μας, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση από την ΑΕΚ Betsson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέψεις για επιστροφή Μανωλά – Το πήρε και ο ίδιος απόφαση – “Προέρχεται από μία τραγική χρονιά”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: