Αντίστροφη μέτρηση ενόψει Ελσίνκι στον ΠΑΟΚ – Για αυτό "χαμογελάει" ο Λουτσέσκου


Αντίστροφη μέτρηση ενόψει Ελσίνκι στον ΠΑΟΚ – Για αυτό “χαμογελάει” ο Λουτσέσκου


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League και ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας έχει κάθε λόγο να χαμογελάει.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει ήδη τον στόχο του κι έχει κατακτήσει την κορυφή του 7ου Ομίλου στο UEFA Europa Conference League, εξασφαλίζοντας την απευθείας παρουσία του στους «16» της διοργάνωσης. Το μόνο που απομένει είναι μία τελευταία…παράσταση, αυτή που θα δοθεί με την Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας (Πέμπτη 14/12, 19:45). 

Την Τρίτη (12/12) οι «ασπρόμαυροι» ασχολήθηκαν και πάλι με το τακτικό κομμάτι. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του με όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, καθώς το ιατρικό δελτίο είναι λευκό κι όλοι προπονούνται κανονικά. 

Την Τετάρτη (13/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία με τα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας η συνέντευξη Τύπου των Λουτσέσκου και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.  

  Κρούση ΑΕΚ με πολλά χρήματα σε Ράμος, αποφασίζει ο Αλμέιδα - Σύνδεση με ΠΑΟ

Η συνέντευξη Τύπου της Ελσίνκι στις 19:00 στην Τούμπα και μισή ώρα αργότερα η προπόνηση της φινλανδικής ομάδας, η οποία κι αυτή θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ένα διαμάντι που δεν ήξερε ότι είχε ο ΠΑΟΚ ο Φερέιρα – Έρχεται για βασικός ο Ουίλιαμ, έπαιξε 40 ματς το 2023”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: