Τρελάθηκε ο Λουτσέσκου! "Σύννεφα" για τον Νο1 μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ – Βάζει… ζόρια ο Μπορνταλάς


Τρελάθηκε ο Λουτσέσκου! “Σύννεφα” για τον Νο1 μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ – Βάζει… ζόρια ο Μπορνταλάς


Διαφ.

Η ιστορία με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι είναι γνωστή σε όλους. Το ερώτημα πλέον είναι αν ο Δικέφαλος μπορεί να συμφωνήσει μαζί του τις επόμενες εβδομάδες για το καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ: Η ιστορία με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι είναι γνωστή σε όλους. Το ερώτημα πλέον είναι αν ο Δικέφαλος μπορεί να συμφωνήσει μαζί του τις επόμενες εβδομάδες για το καλοκαίρι. Η λογική λέει ναι από την στιγμή που είχαν φτάσει σε συμφωνία πριν λίγους μήνες, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που έχουν αλλάξει και δημιουργούν προβληματισμό.

Βασικότερο όλων ο προπονητής της Χετάφε, Χοσέ Μπορνταλάς, κι αυτό γιατί φαίνεται ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του Σέρβου μέσου σε σημείο που λίγες μέρες πριν σε συνέντευξή του στην AS είχε δηλώσει ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν το πρώτο που δεν είχε καμία αμφιβολία για το ότι έπρεπε να παραμείνει στην ισπανική ομάδα. 

Κι αυτό εξαιτίας του Μπορνταλάς, τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν από τους βασικότερους πυλώνες της καριέρας του. «Από τότε που είμαι στην ομάδα, είναι η πρώτη φορά που ένας προπονητής παίρνει τον καλύτερό μου εαυτό. Μερικές φορές είναι πολύ βαρύ αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό, ωστόσο, σου βγάζει κάτι παραπάνω από το 100%. Πραγματικά είναι ένας πολύ καλός προπονητής», είπε ο Σέρβος μέσος στην ίδια συνέντευξη, προσθέτοντας: «Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθεί κάποιος τις μεθόδους του Μπορνταλάς, όμως αν το κάνει δεν θα μετανιώσει για τίποτα. Αν κάνει αυτό που ζητά ο Μπορνταλάς από έναν παίκτη, τότε θα εξελιχθεί και αγωνιστικά και ως πρόσωπο».

  Αυτόν έχει στα πλάνα του ο Μεντιλίμπαρ - Τον πιστεύει πολύ

Πλέον, το ερώτημα είναι αν αυτή η πολύ ισχυρή σχέση Μπορνταλάς-Μαξίμοβιτς μπορεί να επηρεάσει και τα δεδομένα που αφορούν στο μέλλον του. O ύψους 1.84μ. μέσος παίζει ασταμάτητα στην Χετάφε (17 ματς, ένα γκολ) και αυτό σημαίνει ότι είναι μία πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα που προφανώς θα κάνει κίνηση για ανανέωση. Την ίδια ώρα, στην Ισπανία γράφουν ότι τον θέλει και η Θέλτα. Ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί του, έχει ένα ισχυρό ατού που είναι οι σχέσεις με την οικογένεια του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, θα δούμε όμως πόσο είναι αρκετά αυτά για να έρθει στην Τούμπα το καλοκαίρι.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ένα διαμάντι που δεν ήξερε ότι είχε ο ΠΑΟΚ ο Φερέιρα – Έρχεται για βασικός ο Ουίλιαμ, έπαιξε 40 ματς το 2023”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: