Θα την ακούσουν οι ΠΑΟΚτσήδες! Δήλωση-φωτιά για το γήπεδο – "Διάσημη σε όλη την Ευρώπη η κολασμένη Τούμπα"!


Θα την ακούσουν οι ΠΑΟΚτσήδες! Δήλωση-φωτιά για το γήπεδο – "Διάσημη σε όλη την Ευρώπη η κολασμένη Τούμπα"!


Διαφ.

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος μετά από 3.5 χρόνια επιστρέφει ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτή τη φορά με τη φανέλα της Ελσίνκι αφού η πρώτη ήταν με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στη μια και μοναδική φορά που βρέθηκε αντιμέτωπος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τον Μάιο του 2021, είχε αγωνιστεί βασικός και μάλιστα πανηγύρισε και τη νίκη των Αρκάδων. Την Πέμπτη (14/12) θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. 

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος που είχε παίξει και στο ματς του πρώτου γύρου, αποθέωσε την Τούμπα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του φινλανδικού συλλόγου: «Η Τούμπα είναι διάσημη για την ατμόσφαιρα της σε όλη την Ευρώπη και είναι απόλυτα κολασμένη στα μεγάλα ματς. Αρκεί να σας πω πως στα πιο καυτά παιχνίδια, η ομάδα του ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο με τα ηχεία να παίζουν στο τέρμα το Hells Bells των AC/DC. Είναι μοναδική εμπειρία για κάθε παίκτη να παίζει σε αυτό το γήπεδο. Και το ζητούμενο είναι να μην επηρεάζεσαι – όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό – από την ατμόσφαιρα. Πάντως φρόντισα να ενημερώσω τους συμπαίκτες μου, για το τι θα αντικρίσουν την Πέμπτη».

Μιλώντας για τη Θεσσαλονίκη είπε: «Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα είναι εδώ από το Σάββατο και όπως αντιληφθήκατε είναι διαφορετικές οι καιρικές συνθήκες από το Ελσίνκι. Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι μια πανέμορφη πόλη, με ζεστούς ανθρώπους και ωραίο φαγητό ενώ σε καμιά περίπτωση δεν είναι χαώδης όπως η Αθήνα».

  Άσχημες εξελίξεις! Νεκρός ο 16χρονος που αγνοείτο στον Άλιμο

Εχει αγωνιστεί στην πρώτη του σεζόν με την Ελσίνκι για 2400 λεπτά και έχει πανηγυρίσει τον τίτλο του Πρωταθλήματος: «Γιατί έχω την εντύπωση πως πέρασαν δυο χρόνια;» θα αναρωτηθεί γελώντας και θα συνεχίσει: «Ηταν μια απίστευτη χρονιά και για μένα και για την ομάδα και είναι σίγουρα απόλυτα πετυχημένη. Πήραμε το Πρωτάθλημα, παίξαμε στους ομίλους του Conference, όλα ήταν τέλεια και δεν το μετάνιωσα για την επιλογή μου».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: