Από τη μεταγραφή στην… έξοδο παίκτης του Άρη – Έχει παίξει μόλις μισό ημίχρονο – Άμεσες οι εξελίξεις


Από τη μεταγραφή στην… έξοδο παίκτης του Άρη – Έχει παίξει μόλις μισό ημίχρονο – Άμεσες οι εξελίξεις


Διαφ.

Μπορεί ο ξένος ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι που έγινε μέλος των Κίτρινων να άφηνε καλές εντυπώσεις και πολλοί να θεωρούσαν ότι θα δώσει βοήθειες, όμως μόνο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Άρης: Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ήταν η πρώτη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού για τον Άρη. Και μέσα σε σχεδόν μισό χρόνο είναι το πρώτο φαβορί για να περάσει την πόρτα της εξόδου.

Μιλάμε όμως για ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο με απολαβές περίπου 300 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Μετά τις πρώτες ευκαιρίες στην Ευρώπη και την κόκκινη που δέχθηκε ως αλλαγή στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου, ο 25χρονος μέσος έχασε την εμπιστοσύνη τόσο του Τόλη Τερζή αλλά και του Άκη Μάντζιου.

Με το φινάλε του 1ου γύρου ο Κροάτης μετράει μόλις δύο συμμετοχές και 23 αγωνιστικά λεπτά. Συγκεκριμένα έχει να αγωνιστεί από τις 3 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ενώ ήταν στον πάγκο κόντρα στην Κηφισιά. Έκτοτε βρίσκεται εκτός πλάνων του Μάντζιου ενώ το τελευταίο διάστημα το όνομά του είναι δηλωμένο και στο ιατρικό δελτίο.

  Αυτός θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρο ότι ο Πάβιτσιτς δεν υπολογίζεται και δεν αποκλείεται σύντομα ο Άρης να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για να βρει τρόπο να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχουμε πρωτάθλημα ξανά – Οι διαιτητές έβαλαν τέλος στην αποχή τους – Ανατροπή με τους ξένους και την UEFA!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: