Ο Παναθηναϊκός θα παίξει απόψε σε… συνθήκες NBΑ

Σήμερα το βράδυ, ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί σε… καταστάσεις NBΑ.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει απόψε σε… συνθήκες NBΑ


Διαφ.

Μπορεί ο Τόνι Πάρκερ να ονειρεύεται ότι η Βιλερμπάν θα μοιάζει με ομάδα του ΝΒΑ αλλά για την ώρα το μόνο που θυμίζει….ΝΒΑ είναι η νέα της έδρα! Ο Δημήτρης Καρύδας γράφει για την LDLC Arena.

Το καλοκαίρι του 1995 το Αστρομπάλ που στα μάτια μας έμοιαζε με γήπεδο…..διαστημόπλοιο άνοιξε τις πόρτες του για το μπάσκετ με ένα ανεπίσημο φιλικό αγώνα της εθνικής Γαλλίας με την εθνική Ελλάδος.

Ένα παιχνίδι που δεν έμελλε να τελειώσει ποτέ αφού λίγα μόλις λεπτά από την έναρξη του ο Φάνης Χριστοδούλου έβγαλε νοκ άουτ με μια γροθιά τον Γάλλο γκαρντ Φουαριέ. Ευτυχώς, το τουρνουά που ακολούθησε και ήταν η επίσημη πρώτη του γηπέδου κύλησε ομαλά, ειρηνικά και χωρίς παρατράγουδα. Εικοσιοκτώ χρόνια αργότερα το Αστρομπάλ θεωρήθηκε ξεπερασμένο και δυσλειτουργικό και η Βιλερμπάν πλέον θα παίζει στην ολοκαίνουργια αρένα με το όνομα LDLC. Ένα γήπεδο πολύ κοντινό στα δεδομένα του ΝΒΑ που δεν ανήκει στην ομάδα. Παρά ένα αγώνα και η πρώτη μπασκετική νύχτα της νέας αρένας θα είχε ελληνικό χρώμα. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: