Σούπερ Μακάμπι! Πήρε νίκη… χρυσάφι κόντρα στην Εφές με εκπληκτικό Λορέντζο Μπράουν (Hls)


Σούπερ Μακάμπι! Πήρε νίκη… χρυσάφι κόντρα στην Εφές με εκπληκτικό Λορέντζο Μπράουν (Hls)


Διαφ.

Τεράστιας σημασίας νίκη πήρε το σύνολο του Όντεντ Κάτας, που επικράτησε με 95-86 της τουρκικής ομάδας, έχοντας για κορυφαίο τον Λορνέντζο Μπράουν που σταμάτησε στους 21 πόντους, έχοντας και πέντε ασίστ, ενώ ο Κόλσον πρόσθεσε ακόμα 19.

Euroleague: Η Μακάμπι επέστρεψε στις επιτυχίες αφού επιβλήθηκε με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο της Εφές με 95-86 για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Μία σου και μία μου!

Η Μακάμπι στηρίχθηκε στον Κόλσον και σε ένα ξέσπασμα από την περίμετρο στο τελευταίο τρίλεπτο για να οικοδομήσει διαφορά 9 πόντων με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου (29-20). Ο Κόλσον είχε 9 πόντους, ενώ ο Νίμπο προσέφερε 8, ενώ από την τουρκική ομάδα που είχε τους γνωστούς απόντες (Μπομπουά, Πλάις, Γουίλις, Κλάιμπερν, Ζίζιτς, Μπράιαντ, Γιλμάζ) η επιμονή στο τρίποντο (4/10 τριπ. και 4/8 δίπ.) δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η δεύτερη περίοδος ήταν διαφορετική υπόθεση αφού η τουρκική ομάδα “έτρεξε” επιμέρους σκορ 28-16 με τον Λάρκιν να έχει σκορ μόνο από την περίμετρο (4/6 τριπ.) και πυλώνα στην ρακέτα τον Τζόουνς (8 π., 7 ριμπ.) για να πάει στα αποδυτήρια στο +3, 45-48.

Νίκη από την περίμετρο

  "Να μπει τελεία στη μεταγραφή Μαρσιάλ - Πολύ δύσκολο ματς με Kallithea"

Η τρίτη περίοδος ήταν η πιο ισορροπήμενη από όλες, καθώς οι δύο ομάδες έβρισκαν απαντήσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονταν και το 66-64 στο κλείσιμο του δεκαλέπτου προμήνυε ντέρμπι. Εντούτοις, ο Μπλατ είχε τον τελευταίο λόγο: με 3/4 τρίποντα στα πρώτα 5 λεπτά της τέταρτης περιόδου, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του, που επικράτησε με 95-86, φτάνοντας στο 8-6 αφήνοντας τους Τούρκους στο 7-7.

Από τους νικητές ο Μπράουν είχε 21 πόντους και 5 ασίστ, ο Κόλσον 19 πόντους και 7 ριμπάουντ, 14 οι πόντοι του Γουέμπ, 12 του Μπλατ. Για τους κουρασμένους Τούρκους που στην τελευταία περίοδο δεν είχαν ανάσες και λύσεις, ο Τόμπσον είχε 22 πόντους και 7 ασίστ, ο Ντομ 20 πόντους, ο Λάρκιν 17, ο Τζόουνς έκανε double double με 12 πόντους και 16 ριμπάουντ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: