Με το πόδι στο… γκάζι η Ρεάλ – Κέρασε… φαρμάκι την Μπάγερν στην επιστροφή του Λάσο στη Μαδρίτη (Hls)


Με το πόδι στο… γκάζι η Ρεάλ – Κέρασε… φαρμάκι την Μπάγερν στην επιστροφή του Λάσο στη Μαδρίτη (Hls)


Διαφ.

H Βασίλισσα συνεχίζει… τρένο στην φετινή Euroleague μιας και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να φτάσει στην νίκη κόντρα στους Βαυαρούς, με 88-73, με τους Γιούλ και Καμπάτσο να σημειώνουν 16 και 13 πόντους, ενώ για τη Μπάγερν ξεχώρισε ο Μπονγκά που είχε 15 πόντους.

Euroleague: Δύο παρασημοφορημένοι στρατηγοί ήταν αυτοί που έγειραν την πλάστιγγα στην συναισθηματική επιστροφή του Πάμπλο Λάσο στη Μαδρίτη. Το κοινό του Palacio τον χειροκρότησε θερμά για δύο και πλέον λεπτά, τον έκανε να βουρκώσει, ενώ αρκετοί στις κερκίδες μετά βίας κρατούσαν τα δικά τους δάκρυα. Στο παρκέ η Μπάγερν κατάφερε να επιβραδύνει τους γηπεδούχους, να περιορίσει την κυκλοφορία της μπάλας της Ρεάλ και να μείνει κοντά στο σκορ (42-37 στο ημίχρονο).

Με τους Καμπάσο-Χεζόνια πρωταγωνιστές οι Μαδριλένοι άνοιξαν τη διαφορά στο 57-45 στο 25΄, όμως η Μπάγερν απάντησε με τους Μπούκερ και Γουάιλερ-Μπαμπ και έμεινε κοντά, 63-57 στο 30΄.

  Ησυχία, τώρα μιλάει ο παλιός!Βίκτωρας Μητρόπουλος: "Το πρωτάθλημα έχει..."

Οι Βαυαροί μείωσαν μάλιστα στους τέσσερις στην πρώτη επίθεση της τέταρτης περιόδου, αλλά ως εκεί. Η Ρεάλ έσφιξε την άμυνα, έκλεψε μπάλες και έτρεξε για πρώτη φορά στο ανοιχτό γήπεδο. Με τον Γιουλ να κόβει και τον Τσάτσο Ροντρίγκεθ να ράβει, οι blancos εκτόξευσαν τη διαφορά στο +17(!) στο άψε-σβήσε με επιμέρους 17-3 και αρχειοθέτησαν την 13η φετινή τους νίκη. Στους διακριθέντες μπαίνει δικαίως και ο Πουαριέ με 11 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Γιουλ είχε 16 πόντους. Για την Μπάγερν ο Μπόνγκα είχε 15 πόντους και ο Έντουαρντς 11.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: