Γκριγκόνις: ''Αν παίξουμε έτσι με τη Μονακό, δε θα είναι αρκετά'' – Αποθέωση για Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Γκριγκόνις: ”Αν παίξουμε έτσι με τη Μονακό, δε θα είναι αρκετά” – Αποθέωση για Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

 Ο Λιθουανός μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία και έβγαλε το καπέλο στον συμπαίκτη του, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός καρδιοχτύπησε, αλλά έφυγε νικητής από την έδρα της Βιλερμπάν. Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε μεγάλο παιχνίδι και τόνισε ότι τα δύο ημίχρονα του Τριφυλλιού ήταν η… μέρα με τη νύχτα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Στο πρώτο μέρος βγάλαμε την αντίδραση μας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα ίδια λάθη που είχαμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια. Ο τρόπος που χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, τα λάθη που κάναμε και τα ριμπάουντ που χάσαμε αν τα επαναλάβουμε την άλλη εβδομάδα δεν θα είναι αρκετά».

Για τα τελευταία πέντε λεπτά: «Δεν είχαν παίκτες στην περιφέρεια να μας μαρκάρουν, βάλαμε και κάποια σουτ, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο τέλος, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και είμαι πολύ χαρούμενος». 

  Αντίστροφη μέτρηση για Φονσέκα στη Μίλαν – Οι τέσσερις προπονητές στη λίστα

Για τις καλές του επιδόσεις κόντρα στην Βιλερμπάν: «Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό κόντρα στην Βιλερμπάν, ίσως η ενέργεια του γηπέδου, οι φίλαθλοι, ο τρόπος που πάιζουν άμυνα με διευκολύνει». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηγέτες του ΠΑΟ Σλούκας, Μήτογλου – Με… φόρα Γιάννη ο Αντετοκούνμπο – Ως εδώ, τον “τελειώνει” ο Αταμάν!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: