Συγκλόνισε ο Ομάρ Ρίτσαρντς – "Μετά από κάθε χειρουργείο ερχόταν κι άλλο! Είμαι ευγνώμων που παίζω" (vid)


Συγκλόνισε ο Ομάρ Ρίτσαρντς – “Μετά από κάθε χειρουργείο ερχόταν κι άλλο! Είμαι ευγνώμων που παίζω” (vid)


Διαφ.

Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα και ο ίδιος στις δηλώσεις του συγκλόνισε μιας και ανέφερε στα όσα έχει περάσει με τους τραυματισμούς του.

Ομάρ Ρίτσαρντς: Πολύ σημαντική μέρα ήταν η Πέμπτη (14/12) για τον Βρετανό ποδοσφαιριστή που έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, με τον ίδιο στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV να συγκλονίζει μιλώντας για τους τραυματισμούς του και την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

«Είναι φανταστικό (που έπαιξε ξανά). Κάποιες φορές δεν καταλαβαίνεις πόσο αγαπάς κάτι μέχρις ότου δεν το έχεις. Δεν καταλαβαίνεις το πόσο αγαπάς κάτι μέχρι να στερηθείς. Είμαι ευτυχισμένος».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε για καιρό εκτός και την επιστροφή του τόνισε πώς «ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Το πιο δύσκολο ήταν οι 3 επεμβάσεις. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο ερχόταν ένα ακόμα. Ένα 2ο χειρουργείο. Χρειάζεται να είσαι δυνατός ψυχικά. Ευτυχώς ήμουν πολύ δυνατός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παίζω ξανά».

  Ζημιάρα η Μπάγερν - Έφερε… απόλυση με τα 9 γκολ

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό : «Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα, βοήθησα και φόρεσα αυτή τη φανέλα και αυτό το σήμα», είπε ο Ομάρ Ρίτσαρντς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μη ψάχνουν πάλι αντίπαλο… στον τελικό του χρόνου οι Παναθηναϊκοί – Από ξεγραμμένος, ισχυρός ο ΠΑΟΚ” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: