"Σκάνε" νέες εξελίξεις στον Άρη – Προβληματισμός για καλοκαιρινή μεταγραφή – Τα πάντα ανοιχτά


“Σκάνε” νέες εξελίξεις στον Άρη – Προβληματισμός για καλοκαιρινή μεταγραφή – Τα πάντα ανοιχτά


Διαφ.

Μπορεί ξένος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων να ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι με μεγάλες προσδοκίες, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει πλήρως και είναι πιθανό να έχουμε εξελίξεις.

Άρης: Όταν ο Άρης απέκτησε το καλοκαίρι τον Ρόναλντ Ματαρίτα ήταν ξεκάθαρο πως προοριζόταν για βασικός. Οι πωλήσεις των Πίρσμαν και Μαζικού, «έφεραν» τον Κοσταρικανό με το σημαντικό βιογραφικό, ως τον παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο το αριστερό άκρο της άμυνας. Ωστόσο, στο πρώτο μισό της σεζόν κάτι τέτοιο δε συνέβη και μάλιστα φέρεται να υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον 29χρονο αριστερό μπακ, που υπέγραψε το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο.

Αρχικά ήταν η τιμωρία που του επιβλήθηκε από αποβολή του στην Ουκρανία (τέσσερις αγωνιστικές, αφού είχε υπογράψει στον Άρη), στη συνέχεια οι καλές εμφανίσεις του Φεράρι, σε συνδυασμό με κάποιους τραυματισμούς του Κοσταρικανό. Ο Ματαρίτα μέχρι στιγμής έχει μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, στην ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πηγή: sfina.gr

  Ο αριστερός μπακ του Γενάρη στο Λιμάνι - Η απάντηση στο "γιατί Ανδρούτσος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο στον ΠΑΟ – Λίγος για την Ευρώπη – “Έπεισαν” τον Γιοβάνοβιτς για Λοντίγκιν


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: