Αποκάλυψη Τσακίρη για ΑΕΚ: "Σημαντικά όσα είπε ο Αλμέιδα – Απώλεια ο Πινέδα"


Αποκάλυψη Τσακίρη για ΑΕΚ: "Σημαντικά όσα είπε ο Αλμέιδα – Απώλεια ο Πινέδα"


Διαφ.

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα για το κλείσιμο των γηπέδων για τους φιλάθλους, αλλά και στην απουσία του Ορμπελίν Πινέδα για την ΑΕΚ.

Στην τοποθέτηση που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα χαρακτηρίζοντας άδικη την απόφαση της κυβέρνησης να στερήσει στον κόσμο της ΑΕΚ (και όχι μόνο) το γήπεδο στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτά που είναι ο Αλμέιδα είναι πολύ σημαντικά και απολύτως λογικά. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν λύνουμε τα προβλήματα, αλλά κλείνουμε τα πάντα. Η ΑΕΚ τιμωρείται αυτή τη στιγμή παρότι οι οπαδοί της είχαν υποδειγματική συμπεριφορά ακόμη και με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ λίγες μέρες αφότου δολοφονήθηκε με αμέλεια της αστυνομίας ένας φίλος της ομάδας», σημείωσε.

Όσον αφορά στο γεμάτο απουσιολόγιο για τον αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Παναιτωλικό είπε: «Ο Σιμάνσκι προπονήθηκε κανονικά και είναι στην αποστολή, αλλά θα λείψει ο Πινέδα. Είναι πολύ κομβικός παίκτης για την ΑΕΚ, μην ξεχνάμε ότι είναι ο καλύτερος και ο πιο ακριβός παίκτης του πρωταθλήματος, οπότε κάθε φορά που λείπει είναι πρόβλημα και απώλεια για την ομάδα».

  Βόμβα Μαριάνοβιτς πυροδοτεί η Φενέρμπαχτσε!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: