Αυτό είναι το μεγάλο επίτευγμα του ΠΑΟΚ φέτος στην Ευρώπη – Κανείς δεν μπορεί κάτι ανάλογο


Αυτό είναι το μεγάλο επίτευγμα του ΠΑΟΚ φέτος στην Ευρώπη – Κανείς δεν μπορεί κάτι ανάλογο


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να κλείσει τη φάση των ομίλων του Conference League με τον καλύτερο τρόπο, επικρατώντας της Ελσίνκι, σε μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ.

ΠΑΟΚ: Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League και εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή του συνέχεια και το 2024 στους «16» της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ σε μία βραδιά γεμάτη… ρεκόρ, αποχαιρέτησε το φίλαθλο κοινό του δεδομένου του «λουκέτου», που θα εφαρμοστεί προσεχώς στα γήπεδα με ευρεία νίκη, κόντρα στην Ελσίνκι.

Το αξιοσημείωτο είναι πως πέρασε τρεις προκριματικούς γύρους, παραμένοντας αήττητος στην Ευρώπη σε σύνολο 12 αναμετρήσεων, έχοντας ως απολογισμό 9-3-0.

Ενδεικτικό πως οι τέσσερις από τις συνολικά εννιά νίκες του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήρθαν με ανατροπή, με την υποσημείωση πως οι τρεις εξ αυτών, σημειώθηκαν εκτός έδρας, με Χαρτς, Ελσίνκι και Αμπερντίν.

  Θλάση ο Γκαρσία, χάνει το ντέρμπι! Θέμα και με Άμραμπατ στη ΑΕΚ

Αναφορικά με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επί της οποίας  επικράτησε δις, ναι μεν προηγήθηκε στο σκορ, εντούτοις, ισοφαρίστηκε από τους Γερμανούς, κάτι που εκ του αποτελέσματος κάθε άλλο παρά τον πτόησε, «σφραγίζοντας» τη νίκη σε αμφότερες τις «μάχες» που έδωσε σε Ελλάδα και Γερμανία.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ της Euroleague με 9.4π. και 6ρ. για ΠΑΟ – Ανατροπή με Παπαγιάννη – Μόνο… Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: