"Πονοκέφαλος" Λουτσέσκου ενόψει Κηφισιάς – Διπλό πρόβλημα σε παίκτες του ΠΑΟΚ


“Πονοκέφαλος” Λουτσέσκου ενόψει Κηφισιάς – Διπλό πρόβλημα σε παίκτες του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, στον οποίο θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα εκτός λόγω τραυματισμών δύο ποδοσφαιριστές.

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για τον αγώνα με την Κηφισιά είναι άπαντες στον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Τάισον να κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να είναι νοκ άουτ, κάτι που σημαίνει πως το πιθανότερο είναι πως δεν θα είναι διαθέσιμοι.

“Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με την Κηφισιά φτάνει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (19.12) περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία, μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Οι Τάισον και Α.Ζίβκοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (20.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα” , αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

  "Ντέλι Άλι για Ολυμπιακό! - Πρόβλημα με Βέλντε - Επιστροφή στον ΠΑΟ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Αταμάν για πρώην του Ολυμπιακού – Υπογράφει ο Καλάθης – Μόνο έτσι παίρνει γκαρντ ο Μπαρτζώκας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: