Επιμένουν για άμεσο deal Ολυμπιακού και Κρέσπο οι Τούρκοι – Αυτοί οι λόγοι που βλέπουν συμφωνία


Επιμένουν για άμεσο deal Ολυμπιακού και Κρέσπο οι Τούρκοι – Αυτοί οι λόγοι που βλέπουν συμφωνία


Διαφ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρει τους Ερυθρόλευκους και τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα είναι σχεδόν βέβαιοι ότι στο τέλος θα υπάρχει συμφωνία.

Μιγκέλ Κρέσπο: Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Τουρκία σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή της Φενέρ και μάλιστα παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και αγωνίζεται περισσότερο, αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών για τη μεταγραφή.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό είναι το γεγονός ότι ο Πορτογάλος γνωρίζει τον Πέδρο Άλβες από την παρουσία τους στην Εστορίλ, με τον δεύτερο να έχει μιλήσει για όλα στον ποδοσφαιριστή και το τι θα βρει στους Ερυθρόλευκους, με τη Φενέρ πάντως ακόμα να μην σχολιάζουν τα δημοσιεύματα, σημειώνοντας παράλληλα ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο από πλευράς Ολυμπιακού.

Πάντως τα δεδομένα αυτή τη στιγμή για τον Μιγκέλ Κρέσπο είναι πως ο Πορτογάλος φαίνεται να θέλει να γίνει παίκτης των Ερυθρόλευκων, μιας και βλέπει ότι η Φενέρ κινείται για παίκτη στη θέση του και ότι δύσκολα θα έχει ενεργό ρόλο ως βασικός στην Τουρκία.

  Αποκαλύψεις στο βίντεο Μαρσιάλ-Ηλιόπουλου! Μαγεία και κατακτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή και ηθική κατρακύλα στον ΠΑΟ – Έυκολοι… ένοχοι Γιοβάνοβιτς, Μπρινιόλι – Ποιος ο ρόλος του Παπαδημητρίου;


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: