Τρέχουν οι εξελίξεις στον Άρη – Από εκεί ψάχνεται για να φέρει παίκτη ο Καρυπίδης – Άμεσες κινήσεις


Τρέχουν οι εξελίξεις στον Άρη – Από εκεί ψάχνεται για να φέρει παίκτη ο Καρυπίδης – Άμεσες κινήσεις


Διαφ.

Μετά το ματς με τη Λαμία υπάρχει διακοπή αγωνιστικά. Εξωαγωνιστικά ωστόσο θα έχει… δουλίτσα, μιας και πλέον ο Άρης θα μπει στην τελική ευθεία για κάποιες από τις μεταγραφικές κινήσεις του χειμώνα.

Επιθυμία παραμένει να γίνουν κάποιες κινήσεις νωρίς, σε στιλ Νταρίντα δηλαδή, αλλά ο χρόνος περνάει κι αυτό δυσκολεύει. Πάντως έχει γίνει προεργασία, μέσω της οποίας φαίνεται πως η αγορά της Ισπανίας θα έχει και πάλι την τιμητική της, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα αποκτηθούν παίκτες μόνο από εκεί.

Μάλιστα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιες επιλογές να έχουν άρωμα… Μπέτις. Άλλωστε, το καλοκαίρι οι δύο ομάδες συνεργάστηκαν σε δύο μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα στους Μορόν και Μοντόγια. Υπάρχει επαφή με τον τεχνικό διευθυντή των Ανδαλουσιανών, Ραμόν Πλάνες, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στη Θεσσαλονίκη πριν περίπου έναν μήνα.

  Μετά τον Αλόνσο κινδυνεύει και 2ος κόουτς μεγάλης ομάδας - Έτοιμος διάδοχος

Τα «ψώνια» από τη Μπέτις είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο, αλλά σε αυτή τη φάση αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Άρη είναι οι άμεσες κινήσεις.

Πηγή: sfina.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: