Με δύο μεγάλες απουσίες η Αρμάνι κόντρα στον ΠΑΟ – "Πρέπει να αντέξει στο ξύλο"


Με δύο μεγάλες απουσίες η Αρμάνι κόντρα στον ΠΑΟ – "Πρέπει να αντέξει στο ξύλο"


Διαφ.

Τα ριμπάουντ που αλλάζουν τους Πράσινους και η εξέδρα που θα θυμίζει ΟΑΚΑ

Όσο πιο πολλούς παίκτες που θα βγουν μπροστά βρει ο Παναθηναϊκός AKTOR και όσο πιο πολύ αντέξει στο «ξύλο» της Μιλάνο, τότε θα μπορέσει να κερδίσει την Αρμάνι όπως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Η Μονακό είναι πιο ντελικάτη ομάδα από την Αρμάνι, ειδικά τώρα που έχουν απουσίες οι Ιταλοί. Με τους Μίροτιτς και Λο εκτός, ο Παναθηναϊκός πρέπει να επικεντρωθεί στον Σιλντς. Παίζει ρόλο το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες, σε επίπεδο κόπωσης, σίγουρα όμως η ψυχολογία είναι στα ύψη. Του δίνει μεγάλη ώθηση το διπλό στη Γαλλία. Θα πρέπει να είναι ανθεκτικός στο ξύλο ο Παναθηναϊκός, η Αρμάνι όσα ματς έχει πάρει, τα έχει πάρει μέσα από την άμυνά της. Κλειδί θα είναι να βρει διαφορετικούς πρωταγωνιστές ο Παναθηναϊκός, όταν κολλήσει να βγουν μπροστά στα δύσκολα», ανέφερε.

  Το γκολ… «αλά Ζιντάν» δεν στάθηκε αρκετό.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι «πράσινοι» θα έχουν αρκετό κόσμο στο «Φόρουμ», όπως και στο Πριγκηπάτο.

Ενώ ο Πετρίδης έκανε ειδική μνεία και στο κομμάτι των ριμπάουντς, τα οποία όποτε παίρνει ο Παναθηναϊκός AKTOR τον κάνουν… άλλη ομάδα.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: