Το σκεπτικό του Σαββίδη πίσω από την επιλογή Ζορν – "Έρχεται στον ΠΑΟΚ, αυτά τα ατού του"


Το σκεπτικό του Σαββίδη πίσω από την επιλογή Ζορν – “Έρχεται στον ΠΑΟΚ, αυτά τα ατού του”


Διαφ.

Για το ενδεχόμενο πρόσληψης του Τόμας Ζορν από τον Δικέφαλο του Βορρά μίλησε γνωστός δημοσιογράφος.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού «Kicker», Γιώργος Βαβρίτσας και μίλησε για το ενδεχόμενο της έλευσης του Τόμας Ζορν ως αθλητικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο Γιώργος Βαβρίτσας είπε: «Επιβεβαιώνεται κι από εδώ ότι ο Τόμας Ζορν θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής πιθανότατα για 1,5 χρόνο. Προσπαθώντας να ερμηνεύσω το σκεπτικό του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη είναι ότι είναι νέος έχει γνώση της ρωσικής αγοράς και σαν Γερμανός έχει τη μεθοδικότητα των Γερμανών και εκεί ίσως στοχεύει ο ΠΑΟΚ».

Για τον Όλαφ Ρεμπε: «Για να κάνω τον δικηγόρο του Ρέμπε, ο Μουργκ, ο Σβαμπ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήρθαν επί ημερών του Όλαφ Ρέμπε όπως και ο Μπάμπα Ράχμαν. Ένα απωθημένο που έχει ο Ρέμπε είναι ότι δεν έχει δει ποτέ γεμάτη την Τούμπα. Έπεσε στην εποχή του κορωνοϊού και τα ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Τα πάει καλά στη Νυρεμβέργη».

Ποιο είναι το ατού του Τόμας Ζορν: «Είναι γνώστης της ρωσικής αγοράς και αυτό ίσως του δίνει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό σε συνδυασμό με τις δυο γλώσσες γερμανικά και ρωσικά μπορεί να έχει παραπάνω εφόδια από έναν πχ. Μπότο η έναν Πολωνό».

Για το γεγονός ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής πρέπει να κάνει εύστοχες επιλογές σε έναν ΠΑΟΚ που ήδη ρολάρει: «Έτσι είναι. Και νομίζω ότι σαν λαός αδικούμε το πρωτάθλημα μας γιατί φέτος υπάρχουν εναλλαγές στην κορυφή και τέσσερις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Στη Γερμανία έχουν να το ζήσουν πολλά χρόνια αυτό με την κυριαρχία της Μπάγερν η οποία αγοράζει τους καλύτερους παίκτες και παίρνει και τα σερί πρωταθλήματα».

Αν είπε κάτι ο Ρεμπε στον ΠΑΟΚ για τον Τόμας Ζορν: «Δεν το αποκλείω αλλά ο Ρέμπε δεν γνωρίζει καλά τον συγκεκριμένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ, το θαύμα των Χριστουγέννων – Η ΑΕΚ… γύρισε τον διακόπτη – Το έχει ξανακάνει ο Λουτσέσκου!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: