"Χαστούκι" και από τη Ρόμα στην παραπαίουσα Νάπολι – Γκολάρα ο Πελεγκρίνι και… ξύλο με 2 κόκκινες! (Vid)


"Χαστούκι" και από τη Ρόμα στην παραπαίουσα Νάπολι – Γκολάρα ο Πελεγκρίνι και… ξύλο με 2 κόκκινες! (Vid)


Διαφ.

Με εντυπωσιακό γκολ του Πελεγκρίνι και με τέρμα του Λουκάκου η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε σημαντικό τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τις δύο αποβολες.

Τρίποντο – ”χρυσάφι” για τη Ρόμα στο μεγάλο ματς με τη Νάπολι για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη σε γκολάρα του Πελεγκρίνι και ”χτύπημα” του Ρομέλου Λουκάκου στις καθυστερήσεις. Ο αρχηγός των Ρωμαίων σκόραρε, ενώ είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα. Η κρίση βαθαίνει για τους πρωαθλητές Ιταλίας, οι οποίοι δε βρήκαν ούτε σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Νάπολι μπήκε καλύτερα στον αγώνα όμως η Ρόμα άγγιξε το γκολ 19’ με το σουτ του Μπόβε να τραντάζει το δοκάρι. Τρία λεπτά μετά ο Μπόβε έχασε απίστευτη ευκαιρία, με τον Μέρετ να αποκρούει εξ επαφής και το ημίχρον έληξε χωρίς γκολ.

  Ηλιόπουλος σε τρελό mood! Όλα τα τραγούδια που είπε στο πάρτι του (Vid)

Το δεύτερο ημίχρονο είχε γκολ και… ξύλο. Στο 67ο λεπτό η Νάπολι έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Πολιτάνο κλώτσησε τον Ζαλέφσκι και αποβλήθηκε. 
Στο 76′ ο Πελεγκρίνι που είχε περάσει ως αλλαγή έβαλε μια γκολάρα. Στο 86΄ ο Οσιμέν αποβλήθηκε επίσης, με τον Λουκάκου να σημειώνει το 2-0 στις καθυστερήσεις!

 
 
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: