Αλλάζουν όλα στον Παναθηναϊκό – 2+1 "μεταγραφές" Αταμάν στο Τριφύλλι – Θα γελάσει τελευταίος ο Γιαννακόπουλος!


Αλλάζουν όλα στον Παναθηναϊκό – 2+1 "μεταγραφές" Αταμάν στο Τριφύλλι – Θα γελάσει τελευταίος ο Γιαννακόπουλος!


Διαφ.

Λίγο πριν το τέλος του 2023 με την επιστροφή του Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, την αναμενόμενη επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου αλλά και την είσοδο παικτών όπως ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στην εξίσωση τα χέρια του Εργκίν Αταμάν… λύνονται.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κράταγε το καλό για το… τέλος του 2023. Και αν η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καταφέρει την Πέμπτη το βράδυ να πάρει την νίκη στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και «κλείσει» τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε μπορούμε να πούμε με… σιγουριά πως τα καλύτερα έρχονται. 

Την ανάλυση των αγώνων που προηγήθηκαν και όσων έπονται (Ερυθρό Αστέρα, «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία, αλλά και το πακέτο των τριών αγώνων του ΟΑΚΑ) θα έχουμε την ευκαιρία να την κάνουμε τις επόμενες ημέρες. Σε αυτό που έχει αξία να σταθούμε αυτή τη στιγμή είναι πως κάτι έχει αλλάξει… δραστικά στην ομάδα του «τριφυλλιού». Και είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Εργκίν Αταμάν να κάνουν τη διαφορά μέχρι το τέλος της σεζόν.

  Αποθέωση από τον κόσμο για τον ΠΑΟΚ στο Βόλο! Οργανωτής ο Τσάλοφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: