"Πονοκέφαλος" για Λουτσέσκου τον Γενάρη – Χάνει τουλάχιστον 10 ημέρες βασικό παίκτη – Οι σκέψεις


“Πονοκέφαλος” για Λουτσέσκου τον Γενάρη – Χάνει τουλάχιστον 10 ημέρες βασικό παίκτη – Οι σκέψεις


Διαφ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να λύσει σημαντικό πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Ο Ραχμάν Μπάμπα είναι στις προεπιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Γκάνας για το Κόπα Άφρικα. Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα μέσα από τη συνέντευξη του στο metrosport.gr, θα πρέπει να περιμένει την τελική λίστα. Πλέον όμως είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει σε κάθε περίπτωση από τη Θεσσαλονίκη για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

 Όπως έγινε γνωστό, η Γκάνα θα βρεθεί στις 31 Δεκεμβρίου στο Γιοχάνεσμπουργκ για μια μίνι προετοιμασία και εκεί θα βρεθούν όλοι οι παίκτες της προεπιλογής με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να παίρνει την τελική απόφαση στις 10 Ιανουαρίου αφού εκείνη τη μέρα η Εθνική θα ταξιδέψει στην Ακτή Ελεφαντοστού για την τελική φάση της διοργάνωσης. Δυο μέρες νωρίτερα η Γκάνα θα αντιμετωπίσει την Μποτσουάνα σε φιλικό αγώνα. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό για τον ΠΑΟΚ; 

Ακόμη και αν ο Μπάμπα κοπεί από την τελική λίστα θα χάσει τα ματς με τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον ΝΠΣ για το Κύπελλο και τον ΠΑΣ. Αν και όλα δείχνουν πως με τις εξαιρετικές του επιδόσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα φαντάζει βέβαιη η παρουσία του στην αποστολή. Αυτομάτως όλο τον Ιανουάριο θα είναι εκτός Θεσσαλονίκης.

  “Τσίμπησε” βαθμό από το πουθενά ο ΟΦΗ στο 94’- Ούτε τώρα ο Λεβαδειακός (Vd)

 Η Γκάνα είναι στον δεύτερο όμιλο μαζί με Αίγυπτο, Πράσινο Ακρωτήριο και Μοζαμβίκη. Το πρώτο της ματς στη φάση των ομίλων θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήριο. Η ομάδα θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου Αίγυπτο την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου πριν παίξει με τη Μοζαμβίκη στον τελευταίο αγώνα του Ομίλου τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024. Αν φυσικά προκριθεί τότε Μπάμπα θα χάσει και άλλα παιχνίδια με τους ασπρόμαυρους.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίνουν 1.5 εκατ. σε Καμαρά με έναν όρο – Βρήκε τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός – Απόφαση Αλμέιδα για Αθανασιάδη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: