Η Βίρτους "άλωσε" το Βελιγράδι με… όργια Λούντμπεργκ (Highlights)


Η Βίρτους "άλωσε" το Βελιγράδι με… όργια Λούντμπεργκ (Highlights)


Διαφ.

Η Βίρτους είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και στο τέλος έφυγε με το διπλό από το Βελιγράδι, επικρατώντας της Παρτίζαν με 77-75 σε ένα παιχνίδι θρίλερ. Καθοριστικός ο Λούντμπεργκ για την ιταλική ομάδα με καθοριστικό καλάθι στο τέλος και 16 πόντους συνολικά.

Στο Βελιγράδι, η Βίρτους Μπολόνια απέδρασε με τεράστιο «διπλό» από την έδρα της Παρτιζάν, αρπάζοντας τη νίκη με 77-75 από την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που είδε τους Σέρβους να υποχωρούν στο 9-8. Οι Ιταλοί ανέβηκαν και πάλι στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 12-5. 

Η ευστοχία από τα 6,75 έβαλε τη Βίρτους με το… καλησπέρα στη θέση του οδηγού, εξασφαλίζοντας και συντηρώντας μία μικρή διαφορά. Στον… επίλογο του αγώνα η Παρτιζάν προσπάθησε για την ανατροπή, αλλά ο Μάρκο Μπελινέλι δε λάθεψε από τη γραμμή των βολών στα 10΄΄ για τη λήξη και με 2/2 έγραψε το πολύτιμο 74-77. Με 1/2 ο Κέβιν Πάντερ διαμόρφωσε το 75-77, που ήταν και τελικό, καθώς το νικητήριο τρίποντο του Φρανκ Καμίνσκι στην εκπνοή βρήκε… σίδερο. 

  Η Κώνστα αποκαλύπτει τι ομάδα είναι - "Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά…" (Vid)

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ίφε Λούντμπεργκ με 16 πόντους από τους νικητές, ενώ από την Παρτιζάν δεν αρκούσαν οι 19 του Τζέιμς Νάναλι. 

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 36-41, 55-60, 75-77


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: