Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟ αποθέωσε ο Αταμάν – Αυτό το κλειδί… της νίκης κόντρα στον Αστέρα


Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟ αποθέωσε ο Αταμάν – Αυτό το κλειδί… της νίκης κόντρα στον Αστέρα


Διαφ.

Οι Πράσινοι κατάφεραν ακόμα μια νίκη στη φετινή Euroleague και ο Τούρκος τεχνικός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τι έφερε το θετικό αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση ενός από τους παίκτες του.

Εργκίν Αταμάν: Πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, που στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του, ενώ αποθέωσε την εμφάνιση που έκανε ο Καλαϊτζάκης επάνω σε Τεόντοσιτς και Νέντοβιτς.

«Καλή χρονιά σε όλους τους φιλάθλους μας. Τους ευχαριστούμε που γέμισαν το γήπεδο σήμερα και μας στήριξαν. Δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε εκπληκτική άμυνα κόντρα σε μια ομάδα 98 πόντων. Είμαστε χαρούμενοι που πιάσαμε την 4η θέση και ελπίζω στο τέλος της σεζόν πως θα καταφέρουμε να μείνουμε εκεί».

Για την άμυνα: «Βελτιώνουμε το παιχνίδι μας κάθε μέρα, έχουμε ταλέντο στην επίθεση, όμως παίζουμε καλά και στην άμυνα. Ο Καλαιτζάκης κράτησε τον Τεόντοσιτς, έπαιξε καλή άμυνα και με τον Νέντοβιτς. Δουλεύουμε στην άμυνά μας όλοι μαζί και εξελισσόμαστε», είπε ο Εργκίν Αταμάν.

  Άρθρο για ΑΕΚ: Ένα μεγάλο "Respect"! Αδιανόητο ρόστερ - Άνοιξε μεγάλη πόρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια κέρδη από Σκάρπα – “Καμπάνα” σε Φρέιρε, σπάει το συμβόλαιο ο Ολυμπιακός – Γιοβάνοβιτς για Εθνική!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: