Έτσι θέλει τον νέο ΠΑΟ ο Τερίμ – Οι αλλαγές με Γιοβάνοβιτς – Τι ισχύει με Κουρμπέλη, Μπακασέτα


Έτσι θέλει τον νέο ΠΑΟ ο Τερίμ – Οι αλλαγές με Γιοβάνοβιτς – Τι ισχύει με Κουρμπέλη, Μπακασέτα


Διαφ.

Ο Τούρκος τεχνικός έχει πιάσει δουλειά στους Πράσινους και ήδη έχει δείξει τι θέλει να αλλάξει σε σχέση με ότι γινόταν όταν στο τιμόνι ήταν ο Σέρβος προπονητής.

Παναθηναϊκός: Για τα τελευταία νέα των Πρασίνων μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, αναφερόμενος αρχικά στην παρουσίαση του Φατίχ Τερίμ, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) στο αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης.

Παράλληλα μίλησε για το αγωνιστικό σημειώνοντας ότι ο Τούρκος τεχνικός από τις πρώτες προπονήσεις έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει από την ομάδα του να παίζει με μεγαλύτερη ένταση, τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα, παρουσιάζοντας ένα μοντέλο παιχνιδιού που μοιάζει περισσότερο σε αυτό που μας έχει παρουσιάσει η ΑΕΚ σε σύγκριση με τον τρόπο παιχνιδιού του Γιοβάνοβιτς.

Τέλος αναφέρθηκε στα μεταγραφικά όπου και σχολίασε τα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός για Κουρμπέλη, Μπακασέτα, ενώ τόνισε ότι ο Κλεϊχνέισλερ είναι πολύ πιθανό να αποχωρίσει με προορισμό την Χάιντουκ, την ίδια στιγμή που Τσέριν και Τζούρισιτς αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης από αύριο.

  "Τεχνική, σουτ και κλάση"! Τζάμπα ο αντι-Φορτούνης 10 εκατ. για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Τσουκαλά για Τερίμ: “Ρεζίλι ο ΠΑΟ, βάλτε την Άγκυρα – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα 80-20” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: