Επιχείρηση-"Πρωτοχρονιά" για Ολυμπιακό – Ανακοινώνει άμεσα μεταγραφή – Διεθνής Βραζιλιάνος φορ με 25 εκατ. market value!


Επιχείρηση-"Πρωτοχρονιά" για Ολυμπιακό – Ανακοινώνει άμεσα μεταγραφή – Διεθνής Βραζιλιάνος φορ με 25 εκατ. market value!


Διαφ.

Οι Πειραιώτες έχουν πατήσει το πόδι στο μεταγραφικό γκάζι και θέλουν μέχρι την Πρωτοχρονιά να έχουν ανακοινώσει κάποιον ποδοσφαιριστή!

“Επιχείρηση Πρωτοχρονιά – Τις πρώτες κινήσεις επιχειρει να κάνει ο Πέδρο Άλβες μέχρι την αλλαγή του χρόνου – Η κάψα για φορ, η ανάγκη για ακόμη και δύο χαφ και οι Περέιρα, Ζοακίμ, και Ζοάο Βικτορ που βρισκεται σε πρώτο πλάνο“, αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας ΦΩΣ, ενώ ο Πρωταθλητής από την πλευρά του αποκαλύπτει:

Ταλεντάρα από τη Σάντος – Ψάχνεται ο Ολυμπιακός – Μάρκος Λεονάρντο – Ο Ολυμπιακός σκαλίζει εδώ και κάποια 24ωρα την περίπτωση του 20χρονου φορ, για τον οποίο η ομάδα του ζητάει τρελά εκατομμύρια“.

Ο Μ. Λεονάρντο είναι όντως νέο όνομα στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού και η περίπτωσή του είναι εξαιρετική καθώς είναι διενής με τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ… 

  Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από το glass floor στο OAKA (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: