Aτάκα-σταθμός από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ! "Ο Σαββίδης έδιωξε κάθε σύννεφο πάνω από τον Λουτσέσκου"


Aτάκα-σταθμός από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ! "Ο Σαββίδης έδιωξε κάθε σύννεφο πάνω από τον Λουτσέσκου"


Διαφ.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Τερζανίδης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου, τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αλλά και για την οπαδική βία.

Αρχικά για την ανανέωση του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είναι ευχάριστο γεγονός η ανανέωση του προπονητή, καθώς απέδειξε ότι όταν στηρίζεις τον προπονητή σαν διοίκηση, τον βοηθάς να δουλεύει απερίσκεπτα χωρίς κανένα σύννεφο από πάνω του. Βλέπουμε ότι ο προπονητής έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης σε όλες τις ομάδας. Ο Σαββίδης διαχειρίστηκε σωστά το όνομα του Λουτσέσκου. Είναι η μόνη χρονιά που ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης, παλαιότερα δεν είχε πάγκο, τώρα κάνει ροτέσιον και δεν έχει μεταπτώσεις στην απόδοση του, έχοντας ένα υλικό στο οποίο μπορεί να λείψει ένας παίκτης και να μην φανεί η απουσία του».

  Σημαντική ανακοίνωση Ολυμπιακού - Πώς θα γίνει η μεταβίβαση των διαρκείας

Προσθέτοντας για τον ΠΑΟΚ: «Ένας αγώνας μπορεί να κριθεί από ένα γλίστρημα του παίκτη, ούτε ο παίκτης δεν θέλει να κάνει το λάθος και τότε το φορτώνεται ο προπονητής στην  Ελλάδα, δεν πρέπει τα λάθη της διοίκησης να φορτώνουμε στον προπονητή».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου, πρόσθεσε: «Ο προπονητής με το τιμ του θα δει αν χρειάζεται περεταίρω ενίσχυση. Δεν γίνεται να κάνουμε τον προπονητή από έξω, η επιτυχία του προπονητή είναι να παίρνει το 100% από τον εκάστοτε παίκτη. Ο Λουτσέσκου έχει δώσει βάση στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Κωνσταντέλιας είναι ταλέντο με καθαρό μυαλό και βλέπουμε ότι φέτος βρίσκεται σε μία ανοδική πορεία. Αν θέλει να παίξει σε ακόμα μεγαλύτερες ομάδες δεν πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά του, βλέπουμε ότι κάθε καλό που ξεκινάει ο ΠΑΟΚ, ξεκινάει από τον Γιάννη».Όσο για την οπαδική βία, υπογράμμισε: «Δεν βλέπουν την πραγματικότητα και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Τα επεισόδια δεν γίνονται στα γήπεδα αλλά έξω από αυτά».

  Δεν μπορεί να πάει Καλλιμάρμαρο ο Γιαννακόπουλος - Αιχμές για Αγγελόπουλους
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: