Δηλωσάρα Γεράσιμου Σκιαδαρέση για ΠΑΟΚ: "Να μείνει για χρόνια ο Λουτσέσκου – Έχει ταλέντο ηθοποιού ο Βιεϊρίνια"!


Δηλωσάρα Γεράσιμου Σκιαδαρέση για ΠΑΟΚ: "Να μείνει για χρόνια ο Λουτσέσκου – Έχει ταλέντο ηθοποιού ο Βιεϊρίνια"!


Διαφ.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και μίλησε για τη συμμετοχή του στο χριστουγεννιάτικο βίντεο του ΠΑΟΚ, τον Λουτσέσκου που παράλληλα ασχολούταν με τον αγώνα με την Κηφισιά, σημείωσε πως το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ότι του έκανε εντύπωση ο Μπράντον Τόμας με τα ελληνικά του, ενώ αποκάλυψε πως ζήτησε μια φανέλα του Κωνσταντέλια για την ανιψιά του.

Μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια, παρότι Πατρινός. Δέχθηκα μια πρόταση από το τμήμα επικοινωνίας και είπα ναι με μεγάλη μου χαρά, είπα ό,τι θέλει η ομάδα. Ήταν η πρώτη φορά και ελπίζω όχι η τελευταία».

Για το βίντεο: «Το σενάριο ήταν του Κυριάκου Κυριάκου, είχε γράψει κάποια πράγματα και βασιστήκαμε σε αυτά για το βίντεο. Οι ατάκες του Λουτσέσκου ήταν αυτοσχεδιαστικές αλλά μην τον παρασύρουμε σε άλλες δουλειές, να μείνει εκεί που είναι. Το γύρισμα έγινε πριν τον αγώνα με την Κηφισιά. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σε κάθε διακοπή ασχολούνταν με την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με την Κηφισιά. Αυτό με εντυπωσίασε. Ενδιαφέρθηκε για το βίντεο, το έκανε με την καρδιά του αλλά σε κάθε διακοπή, δούλευε με τους συνεργάτες του για το ματς με την Κηφισιά».

  Ημέρα αποφάσεων για τον Λουτσέσκου

Για το κλίμα: «Εισέπραξα καλό κλίμα, με ενθουσίασε το κλίμα, ήταν μέσα στα αστεία, στα πειράγματα, και όταν οι παίκτες μιλούσαν για τον αγώνα με την Κηφισιά, ήταν μετρημένοι και η αντιμετώπιση ήταν σοβαρή. Δεν υπήρχε έπαρση. Άκουσα τα καλύτερα από τους παίκτες για τον προπονητή, μου έκανε εντύπωση ο Μπράντον με τα ελληνικά του. είναι απίστευτος, κάνει χαβαλέ, τα μιλάει πολύ καλά. Ξεχώρισα από παλιότερα βίντεο, όχι από το δικό μας, τον Βιεϊρίνια, πως έχει ταλέντο ηθοποιού».

Για τη μάχη του τίτλου: «Αυτό που μου αρέσει στον ΠΑΟΚ είναι πως απουσιάζει η έπαρση. Ξεκινήσαμε με χαμηλούς τόνους και σιγά σιγά καταφέραμε να βρεθούμε στην κορυφή. Αν συνεχίσουμε με αυτή τη σοβαρότητα και με την τακτική του Ραζβάν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, ίσως είναι καλύτερα έτσι. Ζήτησα μια φανέλα του Κωνσταντέλια για μια ανιψιά μου που παίζει σε γυναικεία ομάδα στην Κόρινθο. Πήγαινε εδώ και χρόνια τον Βιεϊρίνια, μου αρέσει ο Ζίβκοβιτς, ο Κωνσταντέλιας, ο Μιχαηλίδης».

  Βέτο από την διοίκηση σε προπονητή να μην βάζει τον κορυφαίο παίκτη του!

Για το αν θα γίνει κάτι ακόμη: «Στην Αθήνα με σταματάνε ΠΑΟΚτσήδες και Βορειοελλαδίτες και πόσο τους άρεσε και πόσο σημαντικό είναι να πρωτοπορεί. Έχει ένα εξαιρετικό τμήμα επικοινωνίας που έχει πιάσει το τι χρειάζεται ο κόσμος και τι αρέσει. Και αν το κάνουν και οι άλλες ομάδες, τότε θα δώσουμε μια ωραία φιλική αύρα στο ποδόσφαιρο. Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι και να καταλάβουμε πως υπάρχει και η ήττα μέσα σε αυτό».

Για το αν έχει κάνει κάποια τρέλα για τον ΠΑΟΚ: «Μπα, δεν είχε τέτοια ευκαιρία. Σκεφτείτε πως έχω να δω αγώνα του ΠΑΟΚ από το 2019, τότε στο Κύπελλο με τον Αήττητο Σπάτων, συνήθως δουλεύω στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και δεν προλαβαίνω να πάω στο γήπεδο ή να τα δω».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: