Βάζει ψηλά τον πήχη ο Ερνανγκόμεθ για τον φετινό ΠΑΟ – "Ακόμα βρισκόμαστε στο 50%" (ΒΙΝΤΕΟ)


Βάζει ψηλά τον πήχη ο Ερνανγκόμεθ για τον φετινό ΠΑΟ – “Ακόμα βρισκόμαστε στο 50%” (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ο Ισπανός φόργουορντ έκανε δηλώσεις για την φετινή εικόνα, μέχρι στιγμής, των Πρασίνων σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα είναι μόλις στο 50% της ετοιμότητας.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Euroleague στην 4η θέση της βαθμολογίας και ο Ισπανός φόργουορντ έκανε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο ακόμα το Τριφύλλι είναι μόλις στο 50% των όσων μπορεί να κάνει.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με το ρεκόρ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στο φινάλε του Α’ Γύρου: «Ναι, σίγουρα. Το να είσαι τέταρτος σε αυτή την Euroleague είναι πολύ δύσκολο. Εμείς δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά όμως τελειώσαμε καλά τον πρώτο γύρο. Το σπουδαίο είναι ότι δεν παίζουμε ακόμα καλό μπάσκετ. Κερδίζουμε παιχνίδια όμως. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα. Νομίζω πως όλοι έχουν ρόλο τώρα και πλέον παίζουμε λίγο καλύτερα. Είμαι χαρούμενος για τις νίκες. Θα κάνω ότι χρειαστεί η ομάδα μου για να κερδίσουμε. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσω τα ποσοστά μου και θα το κάνω».

Για το ποσοστό ετοιμότητας του «τριφυλλιού»: «50%», είπε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

  Γκολάρα ο Λεβαδειακός! Τι έβαλε ο Μπάλτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τερίμ: “Ήρθα να γράψω ιστορία στον ΠΑΟ” – Αποθέωσε Γιοβάνοβιτς – Τον ρώτησαν οι Τούρκοι για Μπακασέτα! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: