Αποκαλύψεις από Λουτσέσκου για το νέο συμβόλαιο – "Ανήκω στον ΠΑΟΚ – Με πήρε ο Σαββίδης και…"


Αποκαλύψεις από Λουτσέσκου για το νέο συμβόλαιο – “Ανήκω στον ΠΑΟΚ – Με πήρε ο Σαββίδης και…”


Διαφ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά και ρόλο που έπαιξε ο μεγαλομέτοχος.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Μεγάλη συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Ρουμάνος τεχνικός και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, για το νέο του συμβόλαιο, αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε ο Ιβάν Σαββίδης στο να υπάρξει συμφωνία.

«Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μου δεν νομίζω ποτέ ότι ήταν θέμα υπερβολικής σκέψης ή μεγάλης διαπραγμάτευσης. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε αυτή την στιγμή. Δεν κρύβω ότι κάναμε αυτή τη συζήτηση και το καλοκαίρι και πάντα έλεγα ότι εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Ανήκω στον ΠΑΟΚ! Εδώ γράψαμε ιστορία και ζήσαμε μοναδικές, εκπληκτικές στιγμές, αλλά και μεγάλη απογοήτευση. Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ θέμα υπερβολικής σκέψης ή μεγάλης διαπραγμάτευσης».

Για την συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη: «Πάντα έλεγα ότι όταν έρθει η ώρα, δεν θα είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Και αυτό έγινε χθες (σ.σ την ημέρα των Χριστουγέννων). Μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ότι θέλει να συνεχίσουμε μαζί. Μετά είπα να ασχοληθούν οι εκπρόσωποί μας και θα δούμε και οι δύο τι πρέπει να κάνουμε για το νέο συμβόλαιο. Γιατί είμαστε σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή για την ομάδα και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

  "Τεχνική, σουτ και κλάση"! Τζάμπα ο αντι-Φορτούνης 10 εκατ. για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Γιαννούλη με Νόριτς – Τον θέλει… πακέτο με Μπακασέτα η ΑΕΚ – “Ανοιχτός” για Ολυμπιακό και ΠΑΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: