Εξωπραγματική Μονακό! Διέλυσε την Μπαρτσελόνα με φοβερές εμφανίσεις Τζέιμς, Ντιάλο (Hls)


Εξωπραγματική Μονακό! Διέλυσε την Μπαρτσελόνα με φοβερές εμφανίσεις Τζέιμς, Ντιάλο (Hls)


Διαφ.

Οι Μονεγάσκοι ήταν καταιγιστικοί στο Πριγκιπάτο και έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές του Μάικ Τζέιμς και Άλφα Ντιαλό, που σημείωσαν 24 και 23 πόντους αντίστοιχα διέλυσαν με την Μπαρτσελόνα, πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί τους νίκη και ανέβηκαν στο 10-7, την ίδια στιγμή που οι Μπλαουγκράνα έπεσαν στο 11-6 και παράλληλα είδαν την Βίρτους να τους ξεπερνάει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Euroleague: Η Μονακό «πάτησε» την Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο, ολοκληρώνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο της Euroleague. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν άνετα με 91-71 των Καταλανών, για την 17η αγωνιστική, βελτιώνοντας σε 10-7 το ρεκόρ τους, με το οποίο παρέμειναν στο κόλπο της τετράδας. Στον αντίποδα, οι Ισπανοί είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 11-6, στην τρίτη θέση. 

Η άμυνα και η… βροχή τριπόντων των Μονεγάσκων (15/30τρ.) έκαναν τη διαφορά απόψε, με τον Μάικ Τζέιμς και την… παρέα του να «οικοδομούν» από το πρώτο δεκάλεπτο μία διψήφια διαφορά ασφαλείας (27-15 στο 10΄) και να μην απειλούνται μέχρι το φινάλε. 

  Κρούση ΑΕΚ με πολλά χρήματα σε Ράμος, αποφασίζει ο Αλμέιδα - Σύνδεση με ΠΑΟ

Κορυφαίος των νικητών ο «συνήθης-ύποπτος» Μάικ Τζέιμς με 20 πόντους, ενώ στους 19 σταμάτησε ο Άλφα Ντιαλό. Από την Μπαρτσελόνα προσπάθησεο Τζαμπάρι Πάρκερ με 15 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 47-36, 67-52, 91-71

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση Αγγελόπουλων για τον MVP του Ολυμπιακού – Γι’ αυτό δεν έβαλε καθόλου τους Πετρούσεφ-Μπραζντέικις!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: