Όταν ο Μπαρτζώκας θυμίζει… Ιωαννίδη – Το ξέσπασμα στο ημίχρονο του αγώνα με την Άλμπα – Ανάλυση από τον Δημήτρη Καρύδα!


Όταν ο Μπαρτζώκας θυμίζει… Ιωαννίδη – Το ξέσπασμα στο ημίχρονο του αγώνα με την Άλμπα – Ανάλυση από τον Δημήτρη Καρύδα!


Διαφ.

Ο Αλεκ Πίτερς το είπε ορθά κοφτά: “Στο ημίχρονο στα αποδυτήρια τα πράγματα αγρίεψαν”. Ο Γκος το επιβεβαίωσε. Και ο πάντοτε διπλωμάτης ασίσταντ Γιώργος Μποζίκας αρκέστηκε να πει ότι ‘’όσα γίνονται στα αποδυτήρια μένουν στα αποδυτήρια’’ σεμια παράφραση του ιστορικού σλόγκαν για το Λας Βέγκας.

Δεν είναι δα και τίποτε καινούργιο ένας προπονητής να…. ξεφεύγει στην προσπάθεια του να ξυπνήσει τους παίκτες του. Ούτε είναι καινοφανές αυτή η τακτική να λειτουργεί όπως ακριβώς έγινε και με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο. Η άμυνα που ο ίδιος ο Μπαρτζώκας χαρακτήρισε στην ανάπαυλα αφελή έγινε θηλιά στην Τρίτη περίοδο που στραγγάλισε την Άλμπα.

Μέσα σε αυτό το δεκάλεπτο μόνο ένας παίκτης των γηπεδούχων που πέτυχαν συνολικά οκτώ πόντους κατάφερε να δει το καλάθι του Ολυμπιακού: Ο Ματ Τόμας που μετά κόπων και βασάνων σκόραρε έξι από αυτούς τους οκτώ πόντους. Ο Ολυμπιακός έκλεισε με ένα επιβλητικό δεύτερο ημίχρονο τον πρώτο γύρο στην Ευρωλίγκα, βρέθηκε σε θετικό πρόσημο νικών και ισοσκέλισε τις τέσσερις ήττες στο ΣΕΦ με άλλες τόσες εκτός έδρας νίκες.

  Νέα τεράστια επένδυση Μαρινάκη - "Γήπεδο 50.000 θέσεων"

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: