Το ξέρατε; Ο Λουτσέσκου ασχολείται και με αυτή την ομάδα, εκτός του ΠΑΟΚ!


Το ξέρατε; Ο Λουτσέσκου ασχολείται και με αυτή την ομάδα, εκτός του ΠΑΟΚ!


Διαφ.

Ο Ρουμάνος κόουτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ντιναμό και παρακολουθεί στενά την πορεία της.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, άσκησε σκληρή κριτική στη διοίκηση της Ντιναμό Βουκουρεστίου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη ρουμανική ομάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ντιναμό και παρακολουθεί στενά την πορεία της, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην κρύβει την απογοήτευσή του.

«Είναι μια κρίσιμη κατάσταση και τόσα χρόνια ζει στα όρια, δεν ξέρω καν πώς να το πω, της φτώχειας, της διάλυσης. Μιλούσα ακόμη και με τον πατέρα μου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Δεν καταλαβαίνω πώς οι άνθρωποι που έχουν αυτή την ιστορική ομάδα και που λένε ότι είναι οπαδοί της Ντιναμό να αφήνουν τέτοια πράγματα να συμβαίνουν; Τι συμφέρον κρύβεται πίσω από αυτό;

Η Ντιναμό είναι μια τεράστια ομάδα που θα έφερνε πολλά στο ρουμανικό ποδόσφαιρο, αν αυτή η ομάδα μπορούσε να παλέψει για τις πρώτες θέσεις. Αλλά πρέπει να είναι σε πραγματικά καλό επίπεδο.

Πρέπει να μπορείς να διατηρήσεις μια τέτοια ιστορική ομάδα και να μην αναπνέει μετά βίας και όταν βγάζουν μια δεκάρα να πρέπει να τα ξοδέψουν σε χρέη, νέα ή παλιά», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sfina.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: