Η δήλωση για τον τραυματισμό του Γουόκαπ και το "καρφί" του Μπαρτζώκα – "Δεν το απολαμβάνω καθόλου…"


Η δήλωση για τον τραυματισμό του Γουόκαπ και το “καρφί” του Μπαρτζώκα – “Δεν το απολαμβάνω καθόλου…”


Διαφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, το πρόβλημα του Γουόκαπ, αλλά και το γεμάτο πρόγραμμα των Ερυθρολεύκων κατά τη διάρκεια των εορτών.

Ολυμπιακός: Μετά τη νίκη επί του Άρη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως δεν απολαμβάνει καθόλου το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη διάρκεια των εορτών, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον τραυματισμό του Τόμας Γουόκαπ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την νίκη απέναντι στον Άρη και την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ: «Να ευχηθώ στους φιλάθλους και σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Είμαστε ευχαριστημένοι που ήρθε τόσος κόσμος τέτοια μέρα. Είναι πολύ σημαντικό.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Γυρίσαμε χθες το απόγευμα, παίξαμε σε λιγότερο από 40 ώρες από το ματς με την Άλμπα. Ξεκουράστηκαν αρκετοί παίκτες. Δυστυχώς χάσαμε τον Ουόκαπ με διάστρεμμα. Ελπίζω να μην είναι σοβαρό.

  Ο Ντεσπόντοφ κερδίζει πέναλτι και ο Σβαμπ κάνει το 1-0 για ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τον Άρη, ακόμα και αν παίξαμε με αδόκιμες πεντάδες. Κάθε ομάδα έχει κάποιες δυνατότητες. Ο Άρης είναι πολύ δουλεμένη ομάδα, βρήκε και δύσκολα σουτ. Ο Άρης παίζει και Ευρώπη, έχει καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή.

Για τα διαδοχικά ματς των τελευταίων ημερών και αν απολαμβάνει αυτό το πρόγραμμα: «Δεν το απολαμβάνω καθόλου. Οι προπονητές θέλουν προπονήσεις. Τα ματς έχουν πίεση, ειδικά τα τελευταία που παίξαμε, που ήταν “must win”. Δεν απολαμβάνω τίποτα από αυτά. Όμως, απολαμβάνω την ατμόσφαιρα. Το μπάσκετ είναι διασκέδαση. Για εμάς τους προπονητές είναι δύσκολο να έχουμε λιγότερες προπονήσεις».

Εν συνεχεία ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

«Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία. Θέλω επίσης να εκδηλώσω την ευγνωμοσύνη μου για την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο ΣΕΦ. Είναι πρωτοφανές για εμένα παραμονή πρωτοχρονιάς μεσημέρι να έχει τόσο κόσμο και τόσο θερμή ατμόσφαιρα, παρότι ο Ολυμπιακός δεν τους βοήθησε με τον τρόπο παιχνιδιού του να ζεσταθούν. Δυστυχώς είχαμε μόλις μια-μιση μέρα μετά το παιχνίδι στο Βερολίνο, μεσολάβησε και το ταξίδι της επιστροφής. Αφήσαμε εκτός τους Γκος και Παπανικολάου έξω γιατί έρχεται διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, ο Γουόκαπ χτύπησε νωρίς και μπήκαμε σε αδόκιμα σχήματα, σε πεντάδες που δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί. Ήταν, όμως, μια καλή ευκαιρία για εμάς να δούμε τις αντιδράσεις κάποιων παικτών. Ο Άρης είναι πάντα δύσκολη ομάδα. Παίζει για σαράντα λεπτά στο ίδιο τέμπο, προσπαθεί, μας ανάγκασε να κάνουμε 17 λάθη. Πολλά από αυτά ήταν προϊόν δικής μας αφέλειας, όμως, έτσι είναι. Εύχομαι στον Άρη καλή τύχη και σε όλους μας να έχουμε υγεία στη νέα χρονιά για να δούμε που θα φτάσουμε».

  Επίθεση Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ-Γιαννακόπουλο για τον ρόλο του Φέλιξ Μπίτζιο!
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: