Προαναγγελία αποχώρησης στον Παναθηναϊκό – Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον…


Προαναγγελία αποχώρησης στον Παναθηναϊκό – Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον…


Διαφ.

Είπε το δικό του “αντίο”, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του από το Τριφύλλι.

Ο Κάιλ Γκάι αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και το ποστάρισμά του το πρωί της Πρωτοχρονιάς είναι προάγγελος αυτής της εξέλιξης.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Τενερίφη, έγραψε στο twitter, “Ευχαριστώ”, μαζί με μια πράσινη καρδιά και ένα τριφύλλι, αποχαιρετώντας έτσι τους Πράσινους.

Ο 26χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, ωστόσο με την έλευση του Κέντρικ Ναν και την γεμάτη περιφέρεια του Τριφυλλιού είχε μείνει εκτός επτάδας ξένων στην Basket League, ενώ δεν έμπαινε ούτε στην δωδεκάδα στα ματς της Euroleague. Έτσι, αποφασίστηκε να αποχωρήσει και μάλιστα με αποδέσμευση και όχι ως δανεικός.

Η τελευταία συμμετοχή του Γκάι ήταν στις 5 Δεκεμβρίου, στην ήττα από την Αναντολού Εφές, όπου έπαιξε για 1:56. Αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια Euroleague και συνολικά σε 14 με τους Πράσινους. Στα ευρωπαϊκά ματς είχε 4 πόντους (71,4% στα δίποντα, 31,6% στα τρίποντα, 80% στις βολές), 0,9 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 1 λάθος σε 10:38 κατά μέσο όρο.

Την καλύτερη εμφάνιση έκανε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Basket League (30/10), όπου μέτρησε 11 πόντους (με 3/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24:20.

  Είκοσι χρόνια χωρίς Μπράιαν Κλαφ: τον πρώτο… Μουρίνιο, πριν τον Μουρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κλείδωσε” ηχηρή μεταγραφή στον ΠΑΟ – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Στηρίζει Αταμάν ο Γιαννακόπουλος

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: