Δεν σταματάνε οι διεργασίες στον Άρη – Αλλαγή χρονιάς με το μυαλό στις μεταγραφές – Τα δεδομένα


Δεν σταματάνε οι διεργασίες στον Άρη – Αλλαγή χρονιάς με το μυαλό στις μεταγραφές – Τα δεδομένα


Διαφ.

Ο Άρης έχει προχωρήσει ήδη στην πρώτη χειμερινή προσθήκη του με την απόκτηση του Λίντσεϊ Ρόουζ, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

 

Άρης: Ο Άρης έχει προχωρήσει ήδη στην πρώτη χειμερινή προσθήκη του με την απόκτηση του Λίντσεϊ Ρόουζ, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ωστόσο προφανώς κι αυτή δεν είναι η μοναδική κίνηση που έχουν στα σκαριά οι Κιτρινόμαυροι, καθώς στόχος είναι, αν καταστεί εφικτό, μέσα στην εβδομάδα να γίνει ακόμη μία ή και δύο μεταγραφές.

Εξτρέμ και φορ βρίσκονται στο προσκήνιο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν κάποιες υποθέσεις σε προχωρημένο στάδιο, ωστόσο οριστικά deals δεν υπάρχουν. Αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί σύντομα.

Υφίσταται ωστόσο η πρόθεση να ολοκληρωθούν κάποιες προσθήκες το συντομότερο δυνατό ώστε η ομάδα να έχει διαθέσιμους τους νέους παίκτες για τον πολύ… δύσκολο, αγωνιστικά, Γενάρη που ακολουθεί, με τα συνεχόμενα ματς, κάποια εκ των οποίων είναι παιχνίδια-στόχων.

Πηγή: sfina.gr

  Η Εφές διέλυσε τη Μακάμπι στο... ορεκτικό του "Παύλος Γιαννακόπουλος" (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει δύο στόπερ μετά το… μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός – “Σαρώνει” τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: