"Ούτε ο Καρβαλιάλ περίμενε τόσο σημαντική ενίσχυση με Ζέλσον Μαρτίνς" – Για βασικός ο Περέιρα!


“Ούτε ο Καρβαλιάλ περίμενε τόσο σημαντική ενίσχυση με Ζέλσον Μαρτίνς” – Για βασικός ο Περέιρα!


Διαφ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο με πρώτο και κύριο την μεταγραφή του Μαρτίνς.

Στις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος. Ο ρεπόρτερ του σταθμού μιλώντας για το χειμερινό «πάρε-δώσε» των Πειραιωτών, τόνισε ότι η ενίσχυση με τον Ζέλσον Μαρτίνς είναι πολύ σημαντική, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Γκάμπριελ Περέιρα, προορίζεται για βασικός.

«Πάτησε γκάζι στα μεταγραφικά. Ήθελε να έχει τελειώσει σε αυτές τις θέσεις όταν επιστρέψει στις προπονήσεις. Το όνομα του Μαρτίνς ήταν εκτός… σχεδιασμού. Μετά τη συνάντηση του Άλβες με τον Μαρινάκη προέκυψε. Δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Καρβαλιάλ ένας εξτρέμ, αλλά σίγουρα ήθελε ένα. Ούτε ο Καρβαλιάλ περίμενε τόσο σημαντική ενίσχυση στα εξτρέμ.».

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Φραν Ναβάρο θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στη Λαμία, ενώ υπογράμμισε και τα δεδομένα αναφορικά με τα διαβατήρια των Ροντινέι-Έσε.

«Μένει να δούμε και αποδεσμεύσεις. Δεν έχουν προχωρήσει οι υποθέσεις Ροντινέι και Έσε ώστε να μην πιάνουν θέσεις ξένων. Ο Γκαμπριέλ Περέιρα προορίζεται για βασικός».

«Πολλές ιδιαιτερότητες το ματς με τη Λαμία. Θέλει νίκη όπωσδήποτε. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες ο Ολυμπιακός. Λογικά αποστολή ο Ναβάρο. Μικρό θαύμα αν μπει ο Ελ Αραμπί», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Προχωρημένες συζητήσεις Ολυμπιακού με στόπερ, “κλείνει” άμεσα – Το μόνο… αγκάθι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: