Ρεπορτάζ… βόμβα από το εξωτερικό για παίκτη του Παναθηναϊκού – Αποχωρεί στις αρχές του 2024

Ένα εκρηκτικό ρεπορτάζ έρχεται από το εξωτερικό σχετικά με έναν παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος φαίνεται να αποχωρεί από την ομάδα στις αρχές του 2024.

Ρεπορτάζ… βόμβα από το εξωτερικό για παίκτη του Παναθηναϊκού – Αποχωρεί στις αρχές του 2024


Διαφ.

Νέα δεδομένα σχετικά με την καριέρα ξένου ποδοσφαιριστή των Πρασίνων καθώς δημοσίευμα αναφέρει πως θα αποχωρήσει άμεσα με προορισμό σύλλογο της πατρίδας του.

Μπερνάρ: Μπορεί η Ατλέτικο Μινέιρο να απέκτησε πριν λίγες ημέρες τον Σκάρπα, όμως δημοσίευμα του Βίκτορ Μαρτίνς αναφέρει στο πόρταλ Falo Galo πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει άμεσα με προορισμό τον σύλλογο της πατρίδας του.

Οι πληροφορίες που έχω από έναν άνθρωπο που ήταν μαζί του (σ.σ. με τον Μπερνάρ) και τις άκουσε απευθείας από τον ίδιο, είναι ότι ο Μπερνάρ θα έρθει στην Ατλέτικο στις αρχές της χρονιάς. Δεν ξέρω όμως αν θα είναι τον Γενάρη, τον Φλεβάρη ή τον Μάρτιο. Πρέπει να δούμε και την κατάσταση του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή, μετά από 15 αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση με 34 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει 35 και 2 βαθμούς περισσότερος από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε με τον Γκουστάβο Σκάρπα ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ο Μπερνάρ έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή στον Παναθηναϊκό. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν βασικός στα τρία. Η μεταγραφική περίοδος στην αγορά της Βραζιλίας θα κλείσει στις 7 Μαρτίου, αναφέρει το δημοσίευμα για τον Μπερνάρ.

  Η Εφές διέλυσε τη Μακάμπι στο... ορεκτικό του "Παύλος Γιαννακόπουλος" (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο1 στη λίστα του ΠΑΟΚ στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού – 5 εκατ. για να έρθει πρώτη φορά στην Ευρώπη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: