Δεν κρύφτηκε ο Μπαρτζώκας – "Έχουμε πίεση…" – Αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού


Δεν κρύφτηκε ο Μπαρτζώκας – “Έχουμε πίεση…” – Αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού


Διαφ.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Για την υποστήριξη που πήρε ο Ολυμπιακός από τον κόσμο της ομάδας, μίλησε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός, ευχαριστώντας τους για την παρουσία, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι υπάρχει πίεση, αλλά και περιθώρια βελτίωσης.

«Eίναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος γέμισε ακόμα μια φορά το γήπεδο. Μας έδωσε μεγάλη υποστήριξη σε ένα παιχνίδι που ήταν must-win για εμάς. Μετά την σκληρή ήττα στην Μπολόνια έχουμε βρεθεί σε αυτή την συνθήκη σε τρία συνεχόμενα ματς και ανταποκριθήκαμε και στην Λιόν και στο Βερολίνο και απόψε. Έχουμε μεγάλη πίεση πάνω μας. Η Μιλάνο είναι μια ομάδα που έχει ικανότητα και ταλέντο και φυσικά έχει φοβερή υποστήριξη από τον πάγκο, τον Ετόρε Μεσίνα. Έβαλαν μεγάλα σουτ στο τέλος, αντί να είναι 10-12 πόντους η διαφορά έγινε ντέρμπι. Έχουμε το ταλέντο και τον χρόνο να βελτιώσουμε κάποιες συνεργασίες», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 μεταγραφές και… Παπασταθόπουλο, Κουρμπέλη ο Ολυμπιακός – Εντολή Μαρινάκη σε Άλβες, ανεβάζει το μπάτζετ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: