
Δεν πήγε καλά αυτό! Απολύθηκε ο Ρούνεϊ από τη Μπέρμιγχαμ μετά από ελάχιστο χρόνο – Τραγικά αποτελέσματα
Μόνο καλά δεν πήγε η επιστροφή στο Νησί για τον Άγγλο τεχνικό μιας και ελάχιστο καιρό μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Μπέρμιγχαμ απολύθηκε, λόγω των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας.
Γουέιν Ρούνει: Παρελθόν από τον πάγκο της Μπέρμιγχαμ αποτελεί ο Άγγλος τεχνικός, μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λίντς με 3-0 την Πρωτοχρονιά, ελάχιστο καιρό μετά από την πρόσληψή, πληρώνοντας τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας της Championship.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι όταν ο Γουέιν Ρούνεϊ ανέλαβε την ομάδα, τον Οκτώβριο, διαδεχόμενος τον Τζον Γιούστας, η ομάδα βρισκόταν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα βρίσκεται στην 20ή θέση, με 28 βαθμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο1 στη λίστα του ΠΑΟΚ στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού – 5 εκατ. για να έρθει πρώτη φορά στην Ευρώπη!
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Απίθανη στιγμή: Ο Σπανούλης έψαχνε τον Τζέιμς στο τάιμ άουτ (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Θα μείνει σε ΑΕΚ ο Αλμέιδα; – “Τι σχεδιάζει ο Ηλιόπουλος για τη νέα σεζόν”
-
Έδωσε είδηση για τον Γκος ο Μπαρτζώκας – Με Λι κόντρα στην Παρτιζάν