Ξεκάθαρος για Φετφατζίδη ο Χατζάρας – "Πολύ ουσιαστική μεταγραφή" – Αυτό θα επηρεάσει τον Άρη στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ


Ξεκάθαρος για Φετφατζίδη ο Χατζάρας – “Πολύ ουσιαστική μεταγραφή” – Αυτό θα επηρεάσει τον Άρη στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο έμπειρος τεχνικός όπου αναφέρθηκε τόσο στην μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή στους Κίτρινους, όσο και στο προσεχές ντέρμπι της πόλης.

Γιώργος Χατζάρας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη και προπονητής μιλώντας για την επιστροφή των ελληνικών ομάδων στην αγωνιστική δράση. Πιο συγκεκριμένα, στάθηκε σε ΠΑΟΚ και Άρη, τις μεταγραφές των ομάδων αλλά και το επερχόμενο μεταξύ τους «κλάσικο».

Για το αν ΠΑΟΚ και Άρης θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση με νίκες, μετά την διακοπή: «Αυτό είναι ευχή μας, γιατί όταν υπάρχει μια διακοπή πρωταθλήματος, δεν ξέρεις πως θα εμφανιστούν οι ομάδες. Είναι ευχή μας να έχουν θετικά αποτελέσματα. Θετική εικόνα είχε ο ΠΑΟΚ, πριν την διακοπή, και ο Άρης θα πρέπει να ξαναβρεί τις επιτυχίες, έστω και σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι».

Για το αν θα βοηθήσουν στον Άρη οι μεταγραφές των Φετφατζίδη και Ρόουζ: «Από το τίποτε καλό είναι. Αυτή του Φετφατζίδη είναι η πιο ουσιαστική, γιατί θα έχει περισσότερη τροφή ο Μορόν, άρα και περισσότερες ευκαιρίες να κάνει γκολ. Θα παίρνει περισσότερη τροφή ο φορ. Αυτό είναι το θετικό.

Από την άλλη τον Ρόουζ έχω να τον δω καιρό, ήταν ένας γνώριμος παίκτης. Αυτοί οι παίκτες θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν τους βασικούς»

Για το αν η σημερινή εικόνα του ΠΑΟΚ και του Άρη θα επηρεάσει την απόδοση τους στο «κλάσικο»: «Είναι ένα «κλάσικο», σε ότι κατάσταση και αν είναι οι δύο ομάδες, είναι ντέρμπι. Το κυριότερο που θα επηρεάσει τον Άρη είναι η έλλειψη του κόσμου. Ο ποδοσφαιριστής παίζοντας σε άδεια κερκίδα δεν ξέρει αν είναι φιλικό, προπόνηση ή επίσημος αγώνας. Ο ποδοσφαιριστής μπερδεύεται, αυτό είναι το κυριότερο και θα λείψει από τον Άρη».

  Το φωνάζει: "Δεν θα έπαιζαν Ντέλιας, Κουλιεράκης σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό"

Τέλος, μίλησε και για την φιλία του με τον Βασίλη Καρρά: «Τον Βασίλη τον ήξερα, μεγαλώσαμε μαζί στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια τεράστια απώλεια, όχι μόνο ως τραγουδιστής αλλά και ως άνθρωπος. Πέθανε με τα πιστεύω του, δεν άλλαξε. Βοηθούσε τους πάντες και δεν τα έλεγε. Και έτσι κάνουν οι αληθινοί άνθρωποι.

Ήταν αυτός, ο Τερζής και ο Μελάς και τραγουδούσαν σε 3-4 μαγαζιά κάθε βράδυ. Εγώ είμαι φαν του Νότη Σφακιανάκη αλλά και ο Βασίλης θα μείνει αθάνατος για πάντα. Φεύγει κάποιος όταν το ξεχνάμε, τον Βασίλη δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ», είπε ο Γιώργος Χατζάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ για 3 μεγάλες μεταγραφές – Η πρώτη αλλαγή από Γιοβάνοβιτς – “Καψόνι” σε Μπρινιόλι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: