Αυτές οι πρώτες αλλαγές Τερίμ στον ΠΑΟ – Αποκάλυψη Νικολογίαννη για νέο συμβόλαιο με Μπρινιόλι


Αυτές οι πρώτες αλλαγές Τερίμ στον ΠΑΟ – Αποκάλυψη Νικολογίαννη για νέο συμβόλαιο με Μπρινιόλι


Διαφ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με νίκη το 2024 και από το ντεμπούτο του ο Τούρκος τεχνικός έδειξε τι αλλαγές θέλει να κάνει στον τρόπο που θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής το Τριφύλλι.

Τάσος Νικολογιάννης: Για την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπου και αναφέρθηκε στα όσα έδειξε ο Φατίχ Τερίμ στο ντεμπούτο του στο Πράσινο πάγκο, σημειώνοντας πως είναι προπονητής που αρέσκεται στο να παίρνει ρίσκα προκειμένου η ομάδα του να γίνεται πιο παραγωγική στο επιθετικό κομμάτι.

«Ο Τερίμ θέλει να είναι ψηλά και κοντά οι γραμμές. Είναι της φιλοσοφίας ‘αν είναι να κάνουμε παραπάνω ευκαιρίες, ας δεχόμαστε και κάποιες παραπάνω ευκαιρίες’. Είναι ένας προπονητής που παίρνει ρίσκα, αν και χθες δεν το είδαμε, αλλά θα το δούμε στην πορεία. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια να δούμε και δύο ή και τρεις επιθετικούς ή και μαζεμένες αλλαγές. Τον εκνευρίζει πολύ όταν η ομάδα γυρίζει την μπάλα πίσω ή όταν χαλαρώνει, όπως έγινε χθες μετά το 2-0», ανέφερε.

Όσο για την ψήφο εμπιστοσύνης του Τούρκου προπονητή στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι: «Μου άρεσε πάρα πολύ που επέλεξε τον Μπρινιόλι, έδειξε πως τον θεωρεί καλύτερο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και τον στηρίζει. Το θέμα του συμβολαίου του δεν πιστεύω πως θα τραβήξει πολύ, πιστεύω πως το επόμενο δεκαήμερο θα δούμε πού πάει το πράγμα», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε “μηχανάκι” ο Αλμέιδα! Παίζει απ’την άμυνα μέχρι την επίθεση – Έδωσε απάντηση για Καραϊσκάκη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: