Έβγαλε αποστολή για ντέρμπι ο Μάντζιος – Οριστική απόφαση για Φετφατζίδη και Ρόουζ!


Έβγαλε αποστολή για ντέρμπι ο Μάντζιος – Οριστική απόφαση για Φετφατζίδη και Ρόουζ!


Διαφ.

Οι επιλογές του τεχνικού του Άρη για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ και τι αποφάσισε με τους δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες της ομάδας του.

Άρης – ΠΑΟΚ: Κανονικά στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής (7/1, 19:30) μπήκαν οι Γιάννης Φετφατζίδης και Λίντσεϊ Ρόουζ αν και δεν μετρούν παρά μόνο λίγες προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα.

Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπίργκερ Βερστράτε και Φραν Βέλεθ, αφήνοντας τους εκτός αποστολής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: 

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (07/01), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

  Άσχημες εξελίξεις! Νεκρός ο 16χρονος που αγνοείτο στον Άλιμο

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Manu Garcia, Durasek, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Rupp, Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Συμφωνία για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας – Πέφτουν υπογραφές για deal 80 εκατομμυρίων”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: