Το πήρε πάνω του ο Αραμπί – Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Μαροκινό άσο – Ατάκα για Φορτούνη και Ποντένσε!


Το πήρε πάνω του ο Αραμπί – Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Μαροκινό άσο – Ατάκα για Φορτούνη και Ποντένσε!


Διαφ.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κώστας Φορτούνης θέλησαν να εμψυχώσουν τους συμπαίκτες τους πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αρχηγικές ομιλίες από τον Μαροκινό επιθετικό και τον 31χρονο μεσοεπιθετικό στο Ρέντη, πριν το μεγάλο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Φορτούνης και Ελ Αραμπί, δύο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού και πιο παλιών στο Λιμάνι, έδωσαν το σύνθημα της… αντεπίθεσης μετά το “βατερλώ” στη Λαμία, τονίζοντας ότι όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουν για να ανατραπεί η κατάσταση. 

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Έλληνας άσος, λέγοντας μεταξύ άλλων στους «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όταν είμαστε στο γήπεδο πρέπει να τα δίνουμε όλα. Και αυτό δεν συνέβη στο παιχνίδι με τη Λαμία. Πρώτος εγώ δεν ήμουν καλός. Όμως, είμαστε καλή ομάδα, έχουμε ποιότητα, έχουμε δουλέψει πολύ και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε.

Πρέπει όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, ενωμένοι, γιατί βλέπουμε ότι δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους, έχουμε την ποιότητα και τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ευθύνη απέναντι στην ομάδα, στον κόσμο και τους εαυτούς μας να νικάμε και πρέπει να το δείξουμε από εδώ και πέρα».

  Ωραίος ο Γιαννακόπουλος! Η πρώτη αντίδραση για το τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: