Γυρίζουν… σελίδα άμεσα στον ΠΑΟΚ – Επιχείρηση ανασυγκρότηση και το μυαλό στον Βόλο


Γυρίζουν… σελίδα άμεσα στον ΠΑΟΚ – Επιχείρηση ανασυγκρότηση και το μυαλό στον Βόλο


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αφήνει πίσω την ήττα από τον Άρη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να στρέψει την προσοχή των παικτών του στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ομάδα της Μαγνησίας.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά το ντέρμπι με τον Άρη και την ήττα με 2-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος το οποίο επανέρχεται στην εξίσωση των υποχρεώσεων των «ασπρόμαυρων», που τίθενται αντιμέτωποι με τον ΝΠΣ Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον δεύτερο αγώνα της σειράς των «16» του θεσμού.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα της σειράς το οποίο θα υπερασπιστούν στη Θεσσαλική πόλη σε μία αναμέτρηση με σέντρα στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (10/1).

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας , έχοντας σε πρώτο πλάνο την αναμέτρηση με τον ΝΠΣ, όπου ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε ελεγχόμενο ροτέσιον ώστε να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

  Απάντηση ΠΑΟ σε Αγγελόπουλους: "Αδιάβαστοι και με βαθύ πόνο - Δεν σέβονται"

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: “Ποιά μήνυση τα τσουτσέκια; Τα ελέγχει όλα ο Μελισσανίδης, καρικατούρες – Αυτά μου είπε ο Μαρινάκης”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: