Διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα! Απόψε υποδέχεται την Εφες στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός – Αύριο στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός


Διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα! Απόψε υποδέχεται την Εφες στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός – Αύριο στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός


Διαφ.

Ακόμη μια… απαιτητική εβδομάδα περιμένει τις ελληνικές ομάδες στη Euroleague, καθώς τις επόμενες ημέρες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ξανά διπλή αγωνιστική υποχρέωση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Πρώτος «ρίχνεται στη μάχη» ο Παναθηναϊκός, που έχει να δώσει δύο εντός έδρας αγώνες στο πλαίσιο της δεύτερης… «διαβολοβδομάδας» για το 2024.

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν την Τρίτη (9/1, 21:15) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την -τέως ομάδα του Εργκίν Αταμάν- Αναντολού Εφές, ενώ ακολούθως το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί την Πέμπτη (11/1, 21:15) τη Μονακό του -άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού- Μάικ Τζέιμς.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο αγώνες εκτός έδρας και γι’ αυτό η αποστολή των Πειραιωτών θα… στρατοπεδεύσει επί ισπανικού εδάφους.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» αναμετρώνται την Τετάρτη (10/1, 21:30) στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (12/1, 21:30) στη Βιτόρια την Μπασκόνια του Νίκου Ρογκαβόπουλου.

  Πολύ κοντά στην τεράστια συμφωνία Αγγελόπουλοι και Ολυμπιακός!
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: