Πήραν θέση οι GM των ομάδων της Euroleague – Αυτοί πάνε F4 – Ποιος ο MVP – Τι είπαν για Ολυμπιακό, ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)


Πήραν θέση οι GM των ομάδων της Euroleague – Αυτοί πάνε F4 – Ποιος ο MVP – Τι είπαν για Ολυμπιακό, ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Οι 18 Geneal Manager των ομάδων της Euroleague, μετά το τέλος του πρώτου γύρου της διοργάνωσης, ψήφισαν αυτές που πιστεύουν ότι θα φτάσουν στο Final Four, αλλά και τους καλύτερους της σεζόν μέχρι στιγμής.

Euroleague: Μετά το τέλος του πρώτου γύρου της διοργάνωσης οι GM των 18 ομάδων πήραν θέση για τις ομάδες που πιστεύουν ότι θα φτάσουν στο Final Four, αλλά και τους καλύτερους της χρονιάς, με το εντυπωσιακό πάντως να είναι πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απουσιάζουν.

Όπως έγινε γνωστό ο Φακούντο Καμπάτσο συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ως κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης, με τον Αργεντίνο να έχει 55,6% και τον Μάικ Τζέιμς να τον ακολουθεί με 22,2%, ενώ ο Αργεντίνος  πρώτευσε τόσο στην κατηγορία του πιο θεαματικού παίκτη (33,3%), του καλύτερου πασέρ (61,1%),

Παράλληλα τόσο ο Καμπάτσο, όσο και ο Ταβάρες ίναι οι παίκτες που θα ήθελε να υπογράψουν οι general managers, με τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ψηφίστηκε επιπλέον και ο καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης,  ενώ ο Μάικ Τζέιμς ψηφίστηκε ως πιο clutch παίκτης.
σίμα Μονέκε και Τόκο Σενγκέλια (22.2% έκαστος) μοιράστηκαν τον τίτλο του παίκτη που κάνει την καλύτερη breakout σεζόν, ενώ Μάρκο Μπελινέλι και Μάρκους Χάουαρντ συγκέντρωσαν 27,8% στην κατηγορία του… γνήσιου σουτέρ, με τον Γκαμπριέλε Πρόσιντα (38.9%) να αποτελεί την κορυφαία επιλογή για τον Rising Star.

  Μέρα γιορτής! Το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" απόψε στο Καλλιμάρμαρο

Παράλληλα για το Final Four της Euroleague οι general managers έδωσαν τις εκτιμήσεις τους θεωρώντας πως στο Βερολίνο θα βρεθεί η Ρεάλ Μαδρίτης (88,9%), η Μονακό (66,7%), η Μπαρτσελόνα (66,7%) και η Παρτιζάν (44,4%), με τη Βίρτους Μπολόνια να αποτελεί την ομάδα έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, ενώ κορυφαίος προπονητής ψηφίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 33,3% με τους Λούκα Μπάνκι και Τσους Ματέο να ακολουθούν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δομικό πρόβλημα ο Ολυμπιακός, υπό προθεσμία ο Καρβαλιάλ – Τετραπλή η χαρά Μελισσανίδη μετά το Καραϊσκάκη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: