Με αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ τρίβει τα… χέρια του ο Σαββίδης – Αύξηση 1 εκατομμύριο στην αξία του – Νέα άνοδος


Με αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ τρίβει τα… χέρια του ο Σαββίδης – Αύξηση 1 εκατομμύριο στην αξία του – Νέα άνοδος


Διαφ.

Οι εμφανίσεις ξένου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά τον τελευταίο καιρό έχει φέρει πολλά χαμόγελα στο εσωτερικό της ομάδας, μιας και εκτός από το αγωνιστικό, υπάρχει σημαντική άνοδος και στις “μετοχές” του.

ΠΑΟΚ: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κιρίλ Ντεσπόντοφ με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν φέρει τεράστια άνοδο στην χρηματιστηριακή αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt.

Ο 27χρονος Βούλγαρος μεσοεπιθετικός που μετράει επτά γκολ και 10 ασίστ στα 20 πρώτα του ματς με τον Δικέφαλο, έχοντας μόλις 12 συμμετοχές ως βασικός κατάφερε στους πρώτους τέσσερις μέρες να ανεβάσει τα αξία του στα 4.500.000 ευρώ!

Ο Ντεσπόντοφ πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και δείχνει να έχει προσαρμοστεί άριστα στο νέο περιβάλλον, όντας από τους πιο σημαντικούς παίκτες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως αναφέρει η βουλγαρική ιστοσελίδα sportlive.bg: «Ο αρχηγός της εθνικής Βουλγαρίας έφτασε στην Τούμπα στις 4 Σεπτεμβρίου και για τα δικαιώματα του έλαβε το ποσό των 3.500.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά είναι εντυπωσιακά για την εγχώρια αγορά, ειδικά όταν πρόκειται για Βούλγαρο ποδοσφαιριστή.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά ο Ντεσπόντοφ έχει καταφέρει να αυξήσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κατά 1.000.000 ευρώ, σύμφωνα με την αναφορά του transfermarkt.

Πλέον η τιμή του βρίσκεται στα 4.500.000 ευρώ που είναι και η πιο ψηλή στην καριέρα του μέχρι τώρα. Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ακριβώς ο μισθός του στον ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται να ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ».

Πηγή: sfina.gr

  "Κοιμήθηκε" η άμυνα του Ολυμπιακού και 2-0 από τον ολομόναχο Μορόν! (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δομικό πρόβλημα ο Ολυμπιακός, υπό προθεσμία ο Καρβαλιάλ – Τετραπλή η χαρά Μελισσανίδη μετά το Καραϊσκάκη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: