Τα έκανε όλα λάθος ο Ολυμπιακός, έτσι δεν μπαίνει 4αδα – Πρέπει να σπάσει επιτέλους την… κατάρα!


Τα έκανε όλα λάθος ο Ολυμπιακός, έτσι δεν μπαίνει 4αδα – Πρέπει να σπάσει επιτέλους την… κατάρα!


Διαφ.

Γιατί οι Πειραιώτες κυνηγούσαν ένα χαμένο ματς; Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και ακόμα όταν πήγε να… κλέψει το ματς στο τέλος, πήρε ξανά λάθος αποφάσεις. Τώρα πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για ήττες.

Ο Ολυμπιακός για περίπου 30 λεπτά ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και έτσι γνώρισε μία ακόμη ήττα από ισπανική ομάδα. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 86-78 και υποχρέωσε τους Πειραιώτες στη πέμπτη φετινή τους ήττα από ισπανικές ομάδες σε ισάριθμα ματς. Είχαν προηγηθεί οι τέσσερις από Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Μπασκόνια και Ρεάλ, όλες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σκληρός στην Βαρκελώνη με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να κάνει περίπου ο, τι θέλει μέσα και έξω από το καλάθι. Ο πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Τζαμπάρι Πάρκερ, έβαζε το ένα τρίποντο μετά το άλλο, Σατοράνσκι και Κάλινιτς έκαναν σπουδαία δουλειά για την ομάδα τους στη περιφέρεια. Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους πήγαν περισσότερο σε προσωπικές ενέργειες, που απλά ήταν αρκετές για να μην τους ξεφύγει νωρίς το παιχνίδι. Στην τρίτη περίοδο, όμως, το παιχνίδι ξέφυγε με την Μπαρτσελόνα να προηγείται μέχρι και με 15 πόντους (69-54). Κάπου εκεί μπροστά στον κίνδυνο ο αγώνας να ξεφύγει επικίνδυνα ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παίξει πιο σκληρά. Ο Πίτερς συνέχισε να βομβαρδίζει το καλάθι, ήρθαν σε βοήθεια ο Ουίλιαμς-Γκος με τον ΜακΚίσικ. Και με την προσπάθεια όλων αυτών η διαφορά μειώθηκε στους 3 πόντους (79-76). Δεν μπόρεσε, όμως, να κάνει κάτι παραπάνω η ομάδα του Πειραιά, καθώς οι παίκτες της σε εκείνο το σημείο δεν πήραν τις καλύτερες αποφάσεις. Ακόμη και τα σουτ, που πήρε ο Πίτερς στο τέλος, δεν ήταν καλά. Η Μπαρτσελόνα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και τελείωσε το παιχνίδι, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με άδεια τα χέρια.

  "Καμπανάκι" Ντέμη σε ΑΕΚ για μεταγραφές, Μαρσιάλ και τραυματισμούς!

Δικαιωματικά η Μπάρτσα πήρε το ματς καθώς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια. Οι Πειραιώτες άργησαν να ξυπνήσουν, ενώ όταν έγινε αυτό, οι αποφάσεις, που πήραν δεν ήταν καλές.

Τώρα πρέπει να δουν πως θα κερδίσουν την Μπασκόνια, εκεί, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Κουτσά, στραβά ο Ολυμπιακός θα πάει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό, που θέλει είναι και το πλεονέκτημα της έδρας. Παίζοντας, όμως, έτσι όπως παίζει, δύσκολα θα τα καταφέρει. Και σίγουρα χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ξυπνήσει όλος ο οργανισμός. Ένα αποτέλεσμα, που δεν έχει έρθει ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθμολογία Euroleague: Έπεσε 7ος ο Ολυμπιακός, 4ος ο ΠΑΟ – Ανέβηκαν Μπαρτσελόνα, Μακάμπι (pic)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: