Στροφή στις μεταγραφές για Άρη μετά την ΑΕΚ – Ο Νο1 στόχος και τα κρίσιμα 24ωρα


Στροφή στις μεταγραφές για Άρη μετά την ΑΕΚ – Ο Νο1 στόχος και τα κρίσιμα 24ωρα


Διαφ.

Οι Κίτρινοι κατάφεραν και πήραν ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου κόντρα στην Ένωση και πλέον στρέφονται και πάλι στην ενίσχυση του ρόστερ ενόψει συνέχειας.

Άρης: Μπορεί τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να έφεραν σε δεύτερη μοίρα την μεταγραφική ενίσχυση στον Άρη, όμως αυτό ήταν μάλλον προσωρινό. Οι αγωνιστικές ανάγκες είναι συγκεκριμένες κι εκτός από τις κινήσεις με Φετφατζίδη και Ρόουζ, οι Κιτρινόμαυροι χρειάζονται κι άλλες ενέσεις… ενίσχυσης.

Και είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμή η απόλυτη μεταγραφική προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η απόκτηση ενός επιθετικού. Με τον Λόρεν Μορόν μάλιστα, να απουσιάζει λόγω τιμωρίας την Κυριακή από το ματς στο Αγρίνιο.

Το θέμα του Καρλίτος δεν έχει “παγώσει”, αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο πέραν της κοινής επιθυμίας των δύο πλευρών να συνεργαστούν, αλλά και της δεδομένης ύπαρξης συμβολαίου του Ισπανού με τη Λαμία, που έχει κι αυτή βασικό λόγο.

  Γιουβέντους – Κόντε: Το σοκ, το βέτο και από το «σκάσε μαλ…» στο… δάχτυλο!

Πάντως, οι όποιες κινήσεις αποφασιστούν θα πρέπει να προχωρήσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα και θα πρέπει να είναι έτοιμοι παίκτες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να είναι διαθέσιμοι για την ρεβάνς με την ΑΕΚ, από τη στιγμή που Άρης έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, η οποία θα παιχθεί μέσα στο σπίτι του. Λαμβάνοντας πάντως υπόψη πόσο “δύσκολη” είναι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ανταρσία” στον Ολυμπιακό – Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο – Ο Κοστίνια “έφαγε” Ανδρούτσο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: