"Καμπανάκι" από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού – "Υπάρχει ανακατοσούρα…" – Τι είπε για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ


“Καμπανάκι” από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού – “Υπάρχει ανακατοσούρα…” – Τι είπε για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στους Ερυθρόλευκους και αναφέρθηκε στις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Λευτέρης Ματσούκας: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μιλώντας για το νέο ποδοσφαιρικό του βήμα και τη συνέχεια της καριέρας του στον Πιερικό, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Super League 1, εστιάζοντας στη κάθε ομάδα ξεχωριστά.

«Με προσεγγίσανε με όμορφο τρόπο, πείστηκα και με το πλάνο που έχει ο πρόεδρος για την ομάδα. Ήμουν στον Αχαρναικό, είχα όμως κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ευτυχώς τώρα συνήλθα, είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είμαι έτοιμος να κάνω ένα βήμα παραπάνω.

Ο Πιερικός αυτή τη στιγμή είναι σε καλό δρόμο όσον αφορά τα διοικητικά, τα αγωνιστικά, τα οργανωτικά και μακάρι να κάνουμε το παραπάνω βήμα για την άνοδο.

Και από την εμπειρία μου τόσα χρόνια ξέρω ότι αν μια ομάδα δεν έχει έναν επενδυτή να οργανώνει τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει επέλθει από 40 κύματα, γενικά ιστορικές ομάδες έχουν διαλυθεί, άλλες έχουν μπει στο προσκήνιο, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. 

Είμαι έτοιμος σωματικά, έχω ξεπεράσει τους τραυματισμούς που είχα το καλοκαίρι και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα. Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα στα αποδυτήρια, έχω μείνει έκπληκτος και από την οργάνωση».

  Αποθέωση από Θεσσαλονίκη σε τερματοφύλακα-έκπληξη του ΠΑΟΚ!

Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Super League 1: «Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι, μέχρι τελευταία στιγμή θα είναι έτσι. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω, όμως η ΑΕΚ ο  Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

 Είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα και σαρέσει να το βλέπεις κάθε Κυριακή, περιμένεις τι θα γίνει και ποιος θα κάνει τη γκέλα. Και στην ουρά του πρωταθλήματος, όχι μόνο στην κορυφή».

Για τις ευρωπαϊκές πορείες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Ο ΠΑΟΚ μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, όχι ότι δεν γνωρίζαμε την κατάσταση και την δουλειά που γίνεται με τον κ. Λουτσέσκου και τους υπόλοιπους ανθρώπους. Αλλά θεωρώ ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και αυτό φαίνεται και από τα νεαρά παιδιά που αγωνίζονται, που έρχονται από πίσω. Είναι σε μια ηλικία που έχουν να δώσουν πολλά πράγματα. 

Δεν θεωρεί ο ΠΑΟΚ πως το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός, για αυτό και η Ευρώπη είναι ένα καλό σκαλί. Είναι ένα κομμάτι του παζλ που του λείπει. Μια διάκριση, να κάνει δηλαδή και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Όσον αφορά για τον Ολυμπιακό, υπάρχει μια περίεργη κατάσταση και μια ανακατωσούρα. Θεωρώ όμως πως σιγά σιγά θα βρει και αυτός τον δρόμο του, θα ηρεμήσει. Έχει κάνει και πολλές μεταγραφές, στο ματς με την ΑΕΚ έπαιζαν δύο παίκτες που δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχαν έρθει. »

Για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη: «Ο Παναθηναϊκός έκανε μια αλλαγή προπονητή. Σίγουρα ο Γιοβάνοβιτς είχε επιτυχημένο έργο και ας μην πήρε κάποιο πρωτάθλημα. Αλλά είχε ένα υγιές πρόσωπο η ομάδα. Τώρα έχει ένας έμπειρος προπονητής, θέλει χρόνο.

Και η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όλες είναι ομάδες που χτυπάνε τα παιχνίδια κάθε Κυριακή. Και οι τρεις ομάδες είναι σε πολύ κατάσταση αυτή τη περίοδο. 

Και ο Άρης είναι μια αρκετά καλή ομάδα, σίγουρα κάνει πολλές αλλαγές στους προπονητές και στα πρόσωπα της ομάδας κάθε καλοκαίρι. Προχθές όμως με τον ΠΑΟΚ μου έδωσε μια εικόνα πάρα πολύ σοβαρή. Θα είναι σίγουρα στην εξάδα», είπε ο Λευτέρης Ματσούκας.

  "Κοιμήθηκε" η άμυνα του Ολυμπιακού και 2-0 από τον ολομόναχο Μορόν! (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ανταρσία” στον Ολυμπιακό – Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο – Ο Κοστίνια “έφαγε” Ανδρούτσο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: